Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: E Zaten Beştepe'nin Adresini Bilmeyenlerle de Bizim Vakit Geçirecek Bir...

Dha ANKARA- Cumhurbaşkanı Erdoğan: E zaten Beştepe'nin adresini bilmeyenlerle de bizim vakit geçirecek bir zamanımız yok (1) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen 9. muhtar toplantısında konuştu.

Dha ANKARA- Cumhurbaşkanı Erdoğan: E zaten Beştepe'nin adresini bilmeyenlerle de bizim vakit geçirecek bir zamanımız yok (1)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen 9. muhtar toplantısında konuştu. Koalisyon görüşmelerine değinen Erdoğan, "Ufukları Beştepe ile uğramanın ötesine geçemeyenlerin milletimizin derdine derman olma ümidi yok. E zaten Beştepe'nin adresini bilmeyenlerle de bizim vakit geçirecek bir zamanımız yok. Şahsımın üzerinden, milleti taciz eden, daha da ileri gidip millete hakaret eden bu anlayış kaybetmeye mahkumdur. Bunlar çalışmadan, terlemeden ülkenin geleceğinin kendi ellerine teslim edilmesini istiyorlar" dedi.

"MİLLETİMİZ 'ÜÇ KURUŞA BEŞ KÖFTE YOK' DİYOR"

Erdoğan, "Milletimiz 'üç kuruşa beş köfte yok' diyor. Önce hak edeceksiniz, sonra talep edeceksiniz. Bu millet seni kurtarmaya geliyorum deyip, sırtına yeni yükler bindirerek kaçıp gidenleri çok gördü. Hezimetlerinin sebebi olarak şahsımı görenlere, dönüp kendilerini bir sorgulamalarını tavsiye ediyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Saray Beştepe Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title