Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doha'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak 'TUR' ile saat 19.20'de Katar'ın başkenti Doha'ya indi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak 'TUR' ile saat 19.20'de Katar'ın başkenti Doha'ya indi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyeti taşıyan özel uçak 'TUR', saat 19.20'de başkent Doha'ya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın heyetinde eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut ve ulusal televizyonların genel yayın yönetmenleri bulunuyor.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin daveti üzerine başkent Doha'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, baba Emir Hamed bin Halife Al Sani ile akşam yemeğinde bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından Emirlik Divanı'nda resmi tören ile karşılanacak. Erdoğan, resmi karşılama törenin ardından Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile baş başa görüşecek. Görüşmede iki ülke arasındaki ilişkiler ve işbirliğinin yanı sıra bölgesel konuların ele alınacağı belirtildi. - Doha

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Katar Doha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title