Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pınar Karşıyaka'ya 10 Bin Kişilik Salon Müjdesi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Basketbol Süper Ligi şampiyonu Pınar Karşıyaka'yı kutlarken 10 bin kişilik yeni salon müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ağırladığı Türkiye Basketbol Süper Ligi şampiyonu Pınar Karşıyaka'yı kutlarken 10 bin kişilik yeni salon müjdesi verdi.

KUPAYLA GİTTİLER

Başkan Ali Erten, Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, Genel Menajer Selim Çınar, Antrenör Ufuk Sarıca, Kaptan İnaç Koç, oyunculardan Mertcan Solkol, yönetici Cüneyt Başak, eski yönetici Nazım Torbaoğlu ve işadamı Erdal Acar, kabule kazandıkları kazandıkları şampiyonluk kupasınıda götürdü. Finalleri yakından takip ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Anadolu kulübü olarak olağanüstü bir başarı kazandığınız için sizleri davet ettim. Herşeyin para olmadığını ispatladınız. Hocanızı sakın bırakmayın" dedi.



15 BİN KİŞİLİK STAT MÜJDESİ

Görüşmede hazır bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a Karşıyaka'ya 10 bin kişilik yeni bir basketbol salonu inşa edilmesi talimatı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 bin kişilik stat inşaatının da bir an önce bitirilmesini de istedi, ruhsat sıkıntısı konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı adres gösterdi.

ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZECEK

Pınar Karşıyaka'ya gelecek sezon Avrupa'da ulaşım sponsorluğu gibi konularda katkı sağlanacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Euroleague sürecinde Halkapınar Spor Salonu'nun kulübe tahsisi talimatını da verdi.



ERDOĞAN, SARICA'DAN BİLGİ ALDI

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ın yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Nükhet Hotar'ın da katıldığı ve yaklaşık 1 saat güren kabulde Yaşar Holding'in basketbola verdiği desteği memnuniyetle karşıladığını da söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, antrenör Ufuk Sarıca'dan şampiyon kadronun kısa sürede dağılmasıyla ilgili bilgi aldı. Ufuk Sarıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkiye Basketbol Federasyonu'nun transfer yönergesinde yaptığı son değişiklikten olumsuz etkilediklerinden bahsetti, kulübün bu değişiklik yüzünden büyük ekonomik kayba uğradığını söyledi.



KILIÇ: "BÜTÜN ENGELLERİ AŞTIK"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karşıyaka heyetini kabulünde yeni stadı bir an önce bitireceklerini söyledi. Bütün engelleri aştıklarını ifade eden Bakan Kılıç, depreme dayanıksız raporuyla 1 yıl önce kapatılan Alsancak Stadı'nın da kısa sürede yenilenip faaliyete gireceğini belirtti.

35.5 FORMASI HEDİYE

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki ziyarette kulübün tarihini anlatan Başkan Ali Erten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, üzerinde isminin yazılı olduğu 35.5 numaralı bir forma ve atkı hediye etti. Başkan Erten, 35.5'un anlamını soran Erdoğan'a, "Karşıyakalılar olarak 35.5 numarasını ayrıcalık olarak görüyoruz. Karşışaka'dan şehir içinde farklı bir yere gidince, "İzmir'e gittim" diyoruz. Ama Avrupa'da formamızda İzmir yazısını taşıyoruz ve Euroleague'de de taşımaya devam edeceğiz" karşılığını verdi.

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA

Pınar Karşıyaka'nın şampiyonluk kupasıyla Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na çıkması sosyal medyada da tartışmalara yol açtı. Bazı taraftarlar, ziyareti eleştirirken Erdoğan'ın geçen yıl Cumhurbaşkanlığı Kupası finaline gelmediğini hatırlattı. Bir kısım taraftar ise devletin zirvesinden gelen davete olumsuz tavır alacak hiçbir kulübün bulunmadağını, konuyu tartışmaya açmanın bile abes olduğunu savundu.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Akif Çağatay Kılıç Pınar Karşıyaka Ali Erten Spor Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500

Yorumlar (28)

ksk:

Helal olsun doğru davranış cumhurbaşkanımız saygimiz sonsuzdur

13
5
yanıtYanıtla
mehmetMobil-IOS:

hangi yetki ile ? sen karşıyakalının gönlünü alacağını mı sanıyorsun???????

1
9
yanıtYanıtla
Ghostman:

Acaba cebindenmi yapacak yoksa enayi milletin cebindenmi

4
5
yanıtYanıtla
faruk:

karşıyaka sende mi pürütüs.

1
7
yanıtYanıtla
omer:

yapilsin spora destek verilsin bu konuda hemfikir olmamiz islerin usulsuz yapilmasini ortbas edemez bu ulkede kararlari hukumetler alir cumhurbaskani her seyi istedigi gibi yurutemez akpnin baskaniymis turkiyenin basbakaniymis gibi hareketler baydi elinde olsa muhalefet parti liderlerini de kendisi sececek boyle demokrasi olmaz herkes yerini ve gorevini bilmeli

4
4
yanıtYanıtla
m:

ISSIZLIGE CARE BUL NEDIR BU laz rum mutayidlete rant kapisi acmaktan baska ne yaptin ki

3
4
yanıtYanıtla
BIROL:

Sen git Suriyedeki Isid ümmetdaslarina büyük salonlar ac daha hayira gecersin

5
1
yanıtYanıtla
HACI:

NE CİKS ADAMSIN, MEMLKETTE KAYITLI 18 MİLYON YOKSUL VAAAR, UYKU UYUYAMAMN LAZIM SENİN, VATANDAŞ TÜKENDİ. . UĞRAŞTIĞIN İŞLERE BAK, ÜSKÜDARA DA KONGRE VE SPOR MERKEZİ YAPILIYORMUŞ, ZENGİLERE HİZMET, ORTA TABAKAYI MEMNUN EDCEK ŞEYLER DEĞİL BUNLAR. .

3
3
yanıtYanıtla
KURTULUŞ:

AZ KAZANIYORLARYA. VER ANASINI SATAYIM

0
6
yanıtYanıtla
m:

EL ATMADINIZ KAF KAF KALMISTI ONADA EL ATTINIZ KARSIYAKA BU.GAZLARA GELMEZ IZMIRDE EN SEVDIGIM TAKIM KSK

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title