Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mutlu Kaya'nın Babasına Telefon

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırıda başından vurulan Mutlu Kaya'nın babası Mehmet Kaya'yı arayarak olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırıda başından vurulan Mutlu Kaya'nın babası Mehmet Kaya'yı telefonla aradı.

GÖRÜŞME AKŞAM SAATLERİNDE GERÇEKLEŞTİ

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, baba Mehmet Kaya'ya 19 yaşındaki genç kızın başına gelen hadisenin kendisini de derinden üzdüğünü ifade etti. Telefon görüşmesinin akşam saatlerinde gerçekleştiği belirtildi.

ESKİ ERKEK ARKADAŞI TUTUKLANDI

Mutlu Kaya'nın, Fatih Mahallesi'ndeki evinde silahla başından vurularak ağır yaralanmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Veysel E., Ramazan L. ve Cemil Ç.'nin adliyedeki sorgusu tamamlandı. Ergani Cumhuriyet Başsavcılığı'ndaki işlemlerin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden genç kızın eski erkek arkadaşı olduğu bildirilen Veysel E., "öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı. Diğer şüpheliler Ramazan L. ve Cemil Ç. adli kontrol uygulaması kapsamında serbest bırakıldı.

"ONU BEN VURMADIM"

Emniyetteki ifadesinde Mutlu Kaya'ya saldırıyla ilgisinin olmadığını söyleyen Veysi E., "Ailesi sürekli onun bu yarışmalara katılmasını istiyordu, ben istemiyordum. Bu nedenle çok tartıştığımız doğru ama onu ben vurmadım." dedi.

"SOKAĞA GİTTİM AMA SİLAH SIKMADIM"

Olay günü alkol aldığını, gece saat 03.00 sıralarında olayın meydana geldiği bölgeye gittiğini anlatan Veysi E., "Sokağa gittim ama silah sıkmadım. Ben onu çok seviyorum nasıl onu vururum. Ben onunla tanıştığımda ne içkim, ne de sigaram vardı. Onun derdinden bunlara başladım." diye konuştu.

"O YARIŞMALARA KATILMASINI İSTEMİYORDUM"

Mutlu Kaya'nın silahlı saldırıda yaralandığını ertesi günü saat 11.00 sıralarında duyduğunu ileri süren Veysi E., "Ailesi bana tepki gösterir diye hastaneye gitmedim, telefonumu da kapattım. Ben o yarışmalara katılmasını istemiyordum daha önce de 'O Ses Türkiye' yarışmasına katılacaktı ona da izin vermedim. Beni dinledi o yarışmaya gitmedi." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Kaya Diyarbakır Mutlu Kaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (61)

amedlimobilWeb@haberler.com:

Kahrol chdp varol akp

18
21
yanıtYanıtla
ihsanMobil-IOS:

Bu sene akp öldü artik en büyuk chp

12
19
yanıtYanıtla
ALKIŞLIYORUZmobilWeb@haberler.com:

ADALETÌN KILICI KILIÇTAROĞLU. NAMUSLU ŞEREFLÌ . ADAM GÌBÌ ADAM. KILIÇTAROĞLU.

9
20
yanıtYanıtla
mucks:

kürtlere bişey olmaz

3
24
yanıtYanıtla
NihalmobilWeb@haberler.com:

Hain Kılıçdaroğlu Hain Demirtaş

9
15
yanıtYanıtla
RambomobilWeb@haberler.com:

Yalan yalan bu recep Tayyip Erdoğan oy için her şey yapar ikiyüzlü Erdoğan

13
9
yanıtYanıtla
SALİH:

dokunmayın tayyibime

6
16
yanıtYanıtla
yorumcu:

ben olsam açmazdım telefonu.

12
8
yanıtYanıtla
civan:

erdoğandan yine siyasi bir hamel

13
7
yanıtYanıtla
Kürt Mobil-IOS:

Oylarımız akp ye hdp baracı ğeçerse pkk köylere indi demktir bu da masum kürt hlkının sonudur artık buldu kızları dağa götürürler iyi düşünün bnm kürt kardeşlerim eğer böle bili olursa öteki tarafta iki elimde yakanıxdaa

8
12
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title