Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini Biz Ödüyoruz, Halayı Onlar Çekiyor

Güncelleme:

IŞİD'in Kobani'den çekilmesini değerlendiren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Bedelini biz ödüyoruz, halayı onlar çekiyor" dedi.

TRT özel yayınında gündemi değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koalisyon güçleri ve peşmergenin yardımıyla DAİŞ'in (IŞİD) Kobani'den uzaklaştırılmasını değerlendirdi.

DAİŞ'in Kobani'den temizlenmesinin ardından yurtta halaylar çekildiğinin ve Türkiye'nin eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine konuşan Erdoğan, bunun aksine bedeli Türkiye'nin ödediğini anlattı ve ekledi: "'TOKİ gitsin inşaa etsin' diyorlar. Biraz argo olacak ama 'sevsinler seni' derler. Bütünüyle inşaasına giremeyiz"

Erdoğan'ın Kobani değerlendirmesi:

"ORAYI KİM İNŞA EDECEK?"

Şimdi bu DEAŞ terör örgütü tamam oradan çekildi. Ama bakın o kadar insan ne olacak? DAEŞ'in oradan çekilmesi yeterli değildir. Kobani'yi bombalayanlar nerede? Orayı kim inşa edecek. Ben kaç defa kendilerine havadan bombalamayla bu iş çözülmez dedim.

"HAVA HAREKATI BOŞ ÇIKTI"
Burada kara harekatı kesinlikle yapılmalıydı. Bu yapılan hava harekatı boş çıktı. Biz kesinlikle sadece DEAŞ ile ilgili yapılacak bir operasyonu da kabul etmiyoruz.

Bu operasyon kesinlikle rejim kaynaklı yapılmalı. Benim anlamadığım Kobani neden bu kadar gündeme geliyor. Neden sadece Kobani üzerinden konuşuyoruz.

"İKİNCİ BİR K. IRAK YARATILMAK İSTENİYOR"

Ben bunu Sayın Fabius'a da söyledim. Orada ikinci bir Kuzey Irak yaratılmak isteniyor. Ben Sayın Obama'ya da söyledim PYD denen örgüt PKK'nın uzantısıdır. Bunlara silah veriyorsunuz peki bu silahlar ne olacak?

"HALEP'İ YALNIZLIĞA TERK ETTİLER"

Rejim Halep'i bombalarken birileri sessiz kalıyor. Halep'te ılımlı muhalefeti bu mücadelede yalnızlığa terk ettiler.

"SEVSİNLER SİZİ"

TOKİ gitsin inşaa etsin' diyorlar. Biraz argo olacak ama 'sevsinler seni' derler. Bütünüyle inşaasına giremeyiz.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Kobani Irak Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (198)

HERKES SUSSUN:

NE ERDOĞAN AKP Sİ NEDE CAHİL HALAYCILAR. . . İKİNİZDE SUSUN. . . ÇÜNKÜ ABD-ÖSO-PKK-ESAD-PEŞMERGE BİR OLUPTA VURDUNUZ ÇIKARANA KADAR. . . HELE ABD GELMESE TÜRKİYE PEŞMERGEYE YOL VERMESE ORDAKİ YPG YE ETEK GİYDİRİP YOLLARLARDI. . . ŞİMDİ ÇIKMIŞ DESTAN YAZDIK DİYORLAR. . . SİZİN DESTANINIZI BİLE BAŞKASI YAZIYOR . . . HALA CAHİL KAFAYLA YAŞIYORSUNUZ. . . ERDOĞAN BEYDE BEDEL MEDEL ÖDEDİĞİ YOK. . . SURİYELİLERE YAPTIĞINIZ YARDIMLARI VERGİLERLE ÇIKARDINIZ ZATEN. . . BEDEL ÖDEYEN VARSA YURDUNDAN OLMUŞ GARİP KOBANİ HALKI VE VERGİLERLE EZİLEN TÜRK HALKIDIR. . .

109
60
yanıtYanıtla
yazdilar zoruna gitmis bellim@m.m:

Sen almanlarn silahyla nasil destan yazdysan onlarda boyle destan yazar erdogan kendi agzyla diyor HAVA HAREKATI BIS CIKTI

yanıt1
yanıt0
Hahahm@m.m:

Erdoğan dedenin adinami konusuyor senin paranla kobanodeki iti besliyrda ondan çoluk cocjklarimizin bakkiyla haberi iyi oyu taslari iyi yerine koy sonra yaz yarim akilla bu is olmaz bu kobanililerde gitsin bu koalisyon ülkelerini. Ekmeğini yesinler alayi adi baksana yorumlara

yanıt0
yanıt0
ElemobilWeb@haberler.com:

İşid kobaniye gene saldırmış sizin işiniz zor PKK lılar Amerika nın uşaklıgını yaptığınız sürece cehhenem Kapıları açılacak size..

90
61
yanıtYanıtla
bahoz:

bütün gün boyunca ABD müttefiğimiz diyen senin REİSİ CUMHURUN değil mi? adamlar işid gibi canilerden kurtardı sen müslüman olarak sevinmen gerekmez mi? sen o ses türkiye, yeteneksizsinizi izlerken onlar türkmenleride kürtleride kurtardı? senin baban kim ulan

yanıt3
yanıt2
htrlatrmm@m.m:

Nato denilen katil gruba uyesin

yanıt2
yanıt2
NUROJm@m.m:

Oğlum ele sende işit saflarına katıl güzünle gür kobane de Kürt ler ne destanlar yazıyor

yanıt1
yanıt1
FAŞİST KÜRT:

gölge etme başka ihsan eylemez

65
79
yanıtYanıtla
Tokatli:

helal kro sana, sen gider kobani yi yeni bastan insaa edersin, helal sana

yanıt1
yanıt1
Gökçen:

tayyip bey hainlerle el sıkışılmayacağını anlaman gerekirdi , dur sen daha nelere şahit olcakasın bekle

70
37
yanıtYanıtla
Tüm 198 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title