Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kabataş' Açıklaması (1)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyük Anadolu Otel'de Türk Metal Sendikası Kadın İşçiler 20. Büyük Kurultayı'na katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyük Anadolu Otel'de Türk Metal Sendikası Kadın İşçiler 20. Büyük Kurultayı'na katıldı. Kabataş olayı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bir anne yanında çocuğu halde bir grubun Kabataş'ta tacizine maruz kaldı. Ne oldu Kimse o kadını taciz edenleri konuşmadı. Terbiyesizce, ahlaksızca o kadının üzerine gittiler, gitmeye devam ediyorlar. Hatta bu hanımefendi ile ilgili gidip incelemesini yapıp olumlu yazılar yazan 4 tane bayan köşe yazarına da olmadık hakarette bırakmadılar. Hani tacizde esas olan kadının beyanıydı?" dedi.

"HANİ TACİZDE ESAS OLAN KADININ BEYANIYDI?"

Kabataş olayına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gezi olayları yaşadık değil mi ' Gezi olayları esnasında bir genç kadın... Genel Başkanı olduğum partinin belediye başkanınını gelinidir bu. Bir anne yanında çocuğu halde bir grubun Kabataş'ta tacizine maruz kaldı. Ne oldu biliyor musunuz ' Kimse o kadını taciz edenleri konuşmadı. Onları kınamadı. Onların peşine düşmedi. Tacize uğrayan kadına ise etmedik hakareti bırakmadılar. Terbiyesizce, ahlaksızca o kadının üzerine gittiler, gitmeye devam ediyorlar. Hatta bu hanımefendi ile ilgili gidip incelemesini yapıp olumlu yazılar yazan 4 tane bayan köşe yazarına da olmadık hakarette bırakmadılar. Şimdi de yalan yanlış hakaretlerle sosyal medyada üzerlerine gitmeye devam ediyorlar. Hani tacizde esas olan kadının beyanıydı? Hukuk böyle diyor. Müftünün karısıyım diyerek istismar yapana sesini çıkarmayanlar, tacize uğrayanın acısını deşmek için seferber oldular. Müftünün karısı filan değil, tam bir istismar" diye konuştu.

"ÇARŞAFLI KADINLARI KÖLE OLARAK SERGİLER AÇTILAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Bir taraftan çarşaflı kadınlara rozet takarken öteki tarafta çarşaflı kadınları köle olarak sergiler açtılar bu ülkede. Milletin değerleri ile uyumlu görünmek adına bir yandan çarşaflı kadınlarla resim çektirirken diğer yandan onları zincire vurup sergi salonunun ortasına oturttular" dedi. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kabataş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title