Haberler

Erdoğan'dan Jandarmaya Talimat: Bırakın Gelsinler

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayvalık'ta kendisini bekleyen vatandaşlara önlem alan jandarma ekiplerine, "Buralarda sıkıntı olmaz, vatandaşlarımızı bırakın gelsinler" diyerek talimat verdi.

Türkiye'nin zeytin ve zeytinyağı ile ünlü merkezi Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir zeytinyağı fabrikasını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisini bekleyen vatandaşları güvenlik için uzakta tutan jandarma ekiplerine, "Buralarda sıkıntı olmaz, vatandaşlarımızı bırakın gelsinler" dedi.

JANDARMA EKİPLERİNE TALİMAT VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'e gerçekleştirdiği ziyarette Ayvalık ilçesinde bulunan Özgün Zeytinyağı isimli tesise gelerek sezonun ilk zeytin hasadını gerçekleştirdi. Fabrikaya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan için alınan koruma önlemlerine takılan vatandaşlar fabrikanın uzağında bekledi. Otobüs ile fabrikaya gelen Erdoğan, jandarma ekiplerine otobüsten seslenerek vatandaşları bırakmalarını söyledi.

"BIRAKIN GELSİNLER"

Jandarma ekiplerine "Müsaade edin vatandaşlar yaklaşsın. Üzmeyin vatandaşlarımızı bırakın gelsinler. Buralarda sıkıntı olmaz, merak etmeyin" diyerek uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum. Balıkesir'de bir zeytin fabrikası görelim istedik. Bu ürünler nasıl mamül oluyor yaşayalım istedik. Burayı gezip, ziyaret edeceğiz. Zeytinde üretimi arttırmanın gayreti içinde olacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir Türkiye Ayvalık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (91)

ref:

bu ülke sen öldüğünde huzur bulacak inşallah yakında gidersin

44
168
yanıtYanıtla
REAİST:

NE O AHMAK KEMALİST ZORUNA MI GİTTİ. . . . BU MİLLET NİCE ERDOĞANLAR ÇIKARIR. . . ÖLMESİNİ BEKLEMEN AMAKÇA. . . . SİZLERE ARTIK İKTİDAR ŞANSI ASLA BU MİLLET VERMEZ. . . YOK OLMAYA MAHKUMSUNUZ. . . ÖLÜME GİDEN İDAM MAHKUMU MİSALİ . . . . GELECEĞİNİZ KARANLIK. .

yanıt21
yanıt7
BAZİD04:

Bırakın Koyun Bunlar Ak koyunlar Gelsın :)

49
97
yanıtYanıtla
BARIŞ:

vijdanın rahatmı kimin parasiyla cirit atiyorsun kendini beğnmiş tekçi zihniyet

42
98
yanıtYanıtla
polat:

Seninleyiz rys

90
38
yanıtYanıtla
MayirMobil-IOS:

AYVALIĞA HOŞGELDİN BABA!!!

76
43
yanıtYanıtla
mihrimah:

bu dünyanın görmüş olduğu en güvenilir mert dürüst ve milliyetçi yönetici allah düşmanlara fırsat vermesin rabbim recep tayyip erdoğanı korusun amin

79
39
yanıtYanıtla
ÇOBAN:

BIRAKIN AK KOYUNLARI

44
72
yanıtYanıtla
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ:

MARDİNLİ SEN HEM PİSLİĞİ HEMDE SİDÜ OLUSUN DEMEKKİ

yanıt6
yanıt4
fkmaverick:

vay be allahın aslanı ha

83
30
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title