Haberler

Erdoğan, Ünlü İş Adamı Cevahir'i Son Yolculuğuna Uğurladı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir ve eski avukatı Münci İnci'nin Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenlerine katıldı.

TANSU ÇİLLER DE TÖRENDEYDİ

Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir ile Cumhurbaşkanı Erdoğan, Turgut Özal ve Tansu Çiller'in de bir dönem avukatlığını yapan Münci İnci için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Başbakan Tansu Çiller, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Orhan Gencebay, Mustafa Sarıgül, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, eski AB Bakanı Egemen Bağış, milletvekilleri, sanatçılar, iş ve spor dünyasından çok sayıda kişi katıldı.


Törene, Makedonya Cumhurbaşkanı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iş adamı Mustafa Koç, Şahenk Ailesi, Demirören Ailesi, Beşiktaş ve Trabzonspor çelenk gönderdi.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan tören öncesi Cuma namazını Fatih Camii'nde kıldı. Cami ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Gelenler aramadan geçirildikten sonra camiye alındı.

"KARADENİZLİLER, SİVİL BİR LİDERİNİ KAYBETTİ"

Eski Basın İlan Kurumu Başkanı Mehmet Atalay, "İbrahim Cevahir Atom karınca... Bir iş adamının ötesinde bir dost adamdı. Organizatördü. Nerede bir hemşeri varsa onları buluştururdu. Nerde bir gariban varsa onları buluştururdu. Her yere, her alana el atan, el attığı konuyu da çözebilen bir yapıya sahipti. Bana göre Karadenizliler, sivil bir liderini kaybetti" dedi.


"FAKİRLİĞİ, ZORLUĞU, SIKINTIYI BİLEN BİR DEĞERDİ"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "İbrahim ağabey dışarıdan sert görünen içi çok yumuşak, kadife diyebileceğimiz yumuşak kalbi olan bir insandı. İyi bir abi ve iyi bir babaydı. Ailesi de öyleydi, çevresine de öyleydi. Hem Karadenizliler hem Türkiye büyük bir değerini kaybetti. Kim olursa olsun sorunu varsa, onunla ayrıntılı bir şekilde ilgilenirdi. Yoktan kendini var etti. Fakirliği, zorluğu, sıkıntıyı bilen ve bunu hayatına geçiren, herşeye sahip olsa bile bunu paylaşmayı bilen bir değerdi. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağolsun" diye konuştu.

"HEPİMİZİ DERİNDEN ÜZDÜ"

Şarkıcı Sinan Özen de, "İbrahim abi 25 yıllık aile dostluğumuzun olduğu bir büyüğümdü. Diyecek çok fazla birşey yok. Hepimizi derinden üzdü ve yaraladı" diye konuştu.


"HEP KAPIYI AÇAM ADAMDI"

Türkücü İsmail Türüt, "Karadenizlilerin bir çınarı daha devrildi. Yeri doldurulmaz, müthiş bir adamdı. Altını çizerek söylüyorum hep kapıyı açan adamdı. Sporda, siyasette, işte lafı dinlenen bir adamdı. Çok üzgünüm babam kadar severdim. Bedenimin bir yarısını kaybettim. Biz çok ararız onu. Allah rahmet eylesin" şeklinde konuştu.

MHP Milletvekili Celal Adan da, "Milletimizin kabul ettiği değerlerden kopmayarak yaşayan bir işadamımız. Anadoludan gelmiş, büyük gayretler sarf etmiş. Yurtdışında yurtiçinde büyük eserlere imza atmış büyük bir insandı. Allah rahmet etsin" ifadesinde bulundu.

ERDOĞAN TABUTU SIRTLADI

Cuma namazının ardından cenaze namazına geçildi. Cenaze namazının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da Cevahir'in tabutuna omuz verdi. Törenin ardından İbrahim Cevahir'in cenazesi Yeniköy Mezarlığı'na, Münci İnci'nin cenazesi ise Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Tansu Çiller Beşiktaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (35)

cengizhan:

Dolar 3 lirayı geçmiş her şey ateş pahası, emekli ve asgari maaşlar yerinde sayıyor ama ülkemde bunlara oy veren kıllar hala yalakalık putpersetlik yapıyor. Dolar 5 lirada olsa taşta yese yine sesi çıkmaz bu milletin çünkü içlerinde biat etme kültürleri var. Allah''a kulluk etmeyi sevmezler kula etmeyi sever bu tipler. Kölelik etmek ruhlarında var. Bunu Menderes ve Özal zamanında da yaptılar ama ellerinde patladı. Bu zihniyet bitmediği sürece kurtuluş yok ülkeye. Akp''den sonra temizlik şart old

37
16
yanıtYanıtla
y.t:

Biat evet tıpış tıpış değilim aynı sizingibi

yanıt0
yanıt4
Osman karyüzMobil-IOS:

Oda kesin bol bol türgeve bağış yapmıştır Orhan gencebay denen şahıs zaten 3 kuruşa kendini sattı yalaka

37
13
yanıtYanıtla
rabia:

Yorum yazanlar insanlari tanimadan olu olsa bile camur atiyorlar cumhurbaskani cemazesine gitti diye hakaret edenler kisinin nasil oldugunu Allahtan baska kimse bilemez siz kendinize bakin

16
34
yanıtYanıtla
CenkMobil-IOS:

Bu Ada'mın tayyipte emeği çok kim bilir ne kadar kaptırdı paraları

33
15
yanıtYanıtla
murtaza:

Zenginlerin tabutuna omuz verenler, şehitlerin tabutuna dokunmakla yetiniyor. Mesaj açık ve net alındı! Ölümde bile ayrım yapıldığı bir ülkenin adıdır Türkiye!

31
10
yanıtYanıtla
müdürMobil-ANDROID:

hiç şehit cenazesi taşımadi niye çünkü onlar gariban çocukları

30
10
yanıtYanıtla
levent:

orhan baba seni garibanların şehit cenazelerinde göremiyoruz. yıllarca fillerde çizdiğin portre başka gerçek hayat başkamı oldu

36
1
yanıtYanıtla
At:

SIRA SANA GELIR VE YALAKALARINDAN BASKA TASIYANDA OLMAZ UMARIM

20
12
yanıtYanıtla
dewrim:

amin

yanıt7
yanıt2
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title