Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çavuşoğlu Aracılığıyla Aliyev'e Selam Gönderdi

Güncelleme:

Çeşitli temaslar için Azerbaycan'da bulunan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın samimi selamını Aliyev'e iletti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, temaslarda bulunmak için geldiği Azerbaycan'da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İlham kardeşimden sor, bir isteği var mı" dediğini anlattı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Çavuşoğlu, Aliyev'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti.

"İLHAM KARDEŞİME SOR BİR İSTEĞİ VAR MI"

Görüşmeden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuştuğunu ve İlham Aliyev'in kendisini kabul edeceğini bildirdiğini aktaran Çavuşoğlu, Erdoğan'ın "İlham kardeşimden sor, bir isteği var mı." dediğini anlattı.

"BİLİYORSUNUZ Kİ SAYIN CUMHURBAŞKANI İLE ÇOK YAKINIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a esenlikler dileyen Aliyev, "Biliyorsunuz ki Sayın Cumhurbaşkanı ile biz çok yakınız. Bizi dostluk ve kardeşlik ilişkileri bağlıyor." dedi. Aliyev, Azerbaycan ve Türkiye bakanlıkları arasındaki sıkı ilişkilerden de memnuniyet duyduğunu ifade etti.

"SELAM İLETİLMESİNİ RİCA ETTİ"

Görüşmede bölgesel ve küresel konularla ilgili fikir alışverişi yapılırken, İlham Aliyev, Bakan Çavuşoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a selam iletmesini rica etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mevlüt Çavuşoğlu İlham Aliyev Azerbaycan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title