Haberler

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Ünlü Sanatçıları Kabul Etti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Hülya Koçyiğit, Demet Akalın, Okan Kurt ve Esra Erol'un aralarında bulunduğu ünlü sanatçıları Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı sanatçıları Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ağırlanan isimler arasında Muazzez Ersoy, Hülya Koçyiğit, Zerrin Özer, Burak Kut, Demet Akalın ve eşi Okan Kurt, Metin Özülkü ve eşi Eda Özülkü, Hakan Peker ve Esra Erol yer aldı.

EMİNE ERDOĞAN DA KATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sanatçıları kabulüne, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da katıldı.

"ERDOĞAN'DAN KORKUYORUZ"

Son günlerde bazı sanatçıların "Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan korkuyoruz" yönündeki açıklamalarının ardından bir grup sanatçının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve eşi Emine Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ziyaret etmesi dikkat çekti.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (169)

“ADAM“ izindeyiz..mobilWeb@haberler.com:

Bakıyorumda burda birileri çatlıyor. çatlasanızda, patlasanızda, her türlü iftira ve hainligi yapsanızda iNADINA ERDOGAN.. ALLAH BAŞIMIZDAN EKSiK ETMESiN Aminnn

39
16
yanıtYanıtla
ERHAN DEMİRMobil-IOS:

CHP ye oy yok

27
23
yanıtYanıtla
RamboMobil-IOS:

Helal olsun usta. Milletin bas tacisin büyük adamsin. Seni seviyoruz allah basimizdan eksik etmesin

14
34
yanıtYanıtla
Reca ediyorum,lütfen...Mobil-IOS:

Bunlara (ünlü sanatçılar) demeyin,bazıları üstüne alır!

21
24
yanıtYanıtla
Ibo Mobil-IOS:

Istisare ediyolar yalaklar

30
13
yanıtYanıtla
ELİF:

MİLLETİN SECTİĞİ CUMHURBASKANINI SANATCILARIMIZIN ZİYARET ETMESİ TÜRKİYE VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ DÜŞMANLARINI ÇOK AMA ÇOK RAHATSIZ EDECEKTİR

18
24
yanıtYanıtla
BakmobilWeb@haberler.com:

gelenlere bak yalakalikta zirve yapmis kisiler

32
8
yanıtYanıtla
ankaralımobilWeb@haberler.com:

Bu millet yalaka olduktan sonra Gerisi artık kendini ilgilendirir.

18
22
yanıtYanıtla
ayşe:

BU SANATCILAR GEZİ YANDSI OLMADIĞI VE KILICTAROĞLU TARAFTARI OLMADIKLARI İÇİN MÜTHİŞ BİR BASKIYLA KARSI KARSIYA KALACAKLARDIR TIPKI HALK SANATCISI YAVUZ BİNGÖLE YAPILAN BASKI GİBİ

14
23
yanıtYanıtla
Gökçen:

Arkadaşlar lütfen sanatcı bozuntularını fazla eleştirmeyelim denize düşen yılana sarılırmış :))))

20
17
yanıtYanıtla
Tüm 169 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title