Haberler

Erdoğan Davutoğlu'na 62. Hükümeti Kurma Görevi Verdi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Vekili Ahmet Davutoğlu'na, 62. hükümeti kurmak için görev verdi.

12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Çankaya Köşkü'ndeki görüşmesi saat 22:00 'da başladı.

YENİ KABİNEYİ YARIN SAAT 11:30'DA SUNACAK

Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Vekili Davutoğlu'na, 62. hükümeti kurmak için görev verdi. Davutoğlu, yarın saat 11.30'da yeni kabineyi Cumhurbaşkanı'na sunacak.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (15)

apache:

hırsızlık yapanı c başkanı yapan halk hırsızın ta kendisidir. . . tanrı böylesine cahil ve ahmak insanları bu ülkede toplayıp ülkeyi cezalandırıyor resmen. . . .

24
54
yanıtYanıtla
emre028emre028@yahoo.de:

tanri diye birsey yok, ALLAH var iyiki sen cahil kalmamissin.

yanıt0
yanıt0
gece kususdsds@sds.de:

EMRE028 bey Türkcesi Tanri siz Araplar icin ise Allah. Seninki sana benimki bana vesellam.

yanıt0
yanıt0
baba ali:

yolun açık olsun allah senınle olsun kım ne derse desin bu memleket sizinle çağ atladı mıllet hızmete oy verıyor hızmete devam

24
14
yanıtYanıtla
kasim:

HAYIRLISI OLSUN A L L A H D A N

14
9
yanıtYanıtla
genc bakis:

Davulolgu degilde KUKLA yetkiyi aldi deseniz daha yerinde olmaz mi?

10
8
yanıtYanıtla
Mustafa Kol:

Kurulan kabinenin yarın öğlen sunacağına göre Cumhursultanımız kabine görevi verirken kabine listesini de vermiş sanıyorum.

9
8
yanıtYanıtla
canikli:

tamam şimdi en kısa zamanda amerikaya gidecek ve iki ay önce amerikadan aldığı icazetin gereği olarak üçüncü haçlı seferi olan büyük orta doğu projesini tayyibin bıraktığı yerden devam edeceğini teyit edecek. not alın. size hatırlatacağım.

10
4
yanıtYanıtla
Erzurum:

Erzurumun hınıs ilçesinde halkı zorla kepenk kaparttırıp yollarını kestiğini biliyormuyduuz ? Bir kürt olarak geceleri rahat uyuyamadığımızı rahat eve gidemedğimizi çarşıya rahat bir şekilde çıkamadığımızı biliyormuydunuz ? Ülke gündemi bunlarla oyalansın bizde çile çekelim

12
1
yanıtYanıtla
emre:

bakanlar kurulu listesi ile vermiştir. bakalım gerçekten kukla başbakan mı olacak

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title