Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü'de Kalacağı Otele Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yarın gerçekleştireceği temasları öncesinde kalacağı otele geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yarın gerçekleştireceği temasları öncesinde kalacağı otele geldi.

Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk yurtdışı ziyaretini dün günübirlik KKTC'ye yapan Erdoğan, ikinci ziyaretini Azerbaycan'a gerçekleştirdi. Başkent Bakü'de yarın temaslarına başlayacak olan Erdoğan, TSİ 21.30 sıralarında kalacağı Four Seasons Hotel'e geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, otelin girişinde renkli güllerle hazırlanan Azerbaycan ve Türk bayraklarının üzerine "Sayın Cumhurbaşkanı Hoşgeldiniz" yazılı bir çelenkle karşılandı.

Erdoğan'a Azerbaycan ziyaretinde eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz eşlik ediyor. - BAKÜ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan Bakü Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title