Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Annesi Tenzile Erdoğan ile Babası Ahmet Erdoğan'ın Mezarlarını Ziyaret Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, annesi Tenzile Erdoğan ile babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret etmesi- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nden ikindi namazı kıldıktan sonra cami çıkışı - Erdoğan, annesi Tenzile Erdoğan ile babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, annesi Tenzile Erdoğan ile babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, annesi Tenzile Erdoğan ile babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret etmesi- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nden ikindi namazı kıldıktan sonra cami çıkışı - Erdoğan, annesi Tenzile Erdoğan ile babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, annesi Tenzile Erdoğan ile babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret etti.Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya için Fatih Camisi'nde kılınan cenaze namazına ve Edirnekapı Mezarlığı'ndaki defin törenine katılan Erdoğan, daha sonra Karacaahmet Mezarlığı'na gitti.Erdoğan, burada annesi Tenzile Erdoğan ve babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret etti. Mezarlık ziyaretinin ardından Erdoğan, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde ikindi namazını kıldı. Erdoğan'a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da eşlik etti.Cami çıkışında vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Marmara Üniversitesi Tenzile Erdoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title