Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İlçe Teşkilatına Saldırı, Çözüm Sürecine Yönelik

Cumhurbaşkanı Erdoğan

( Şehit Savcının ailesine başsağlığı) İnşallah bu akşam kendilerine taziye ziyaretinde bulunacağım.

-Bu görüntüleri vererek ne kazanacaksınız Bazı yasaklar gelmezse, bunları gün boyu yayınlama devam edecekler. Bu anlayış insani değil.

Romanya'da temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Werner Iohannis ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Lohannis ile birlikte katıldığı ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan söze Çağlayan adliyesindeki terör saldırısını kınamakla başladı.

Erdoğan, Dün bir terör örgütünün İstanbul'un en büyük adalet sarayını ne yazık ki oraya girmek suretiyle bir savcımızın odasını basması ve orada uzun bir süre savcımızı rehin almasından sonra, kendisini haince, canice şehit etmeleri, kendileri de bu arada güvenlik güçlerimiz tarafından bunun bedelini ağır ödediler. Değerli dostum Lohannis'in bu hassasiyetine teşekkür ediyorum. Terörizm tüm dünyanın ortak sorunudur. Öyle zannediyorum ki, şu anda savcımızı Eyüp Sultan Camisinden defnedecekler. Orada cenaze namazı kılınıp, ondan sonra da defni gerçekleştirilecek. Ben kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Yine meslektaşı olan eşi hanımefendiye ve tüm ailesine baş sağlığı dileklerimi Romanya'dan gönderiyorum. İnşallah bu akşam kendilerine taziye ziyaretinde bulunacağım.diye konuştu.

AK PARTİ BİNASINA BASKIN

Cumhurbaşkanı AK Parti Kartal ilçe örgütüne yönelik baskına da değinerek, Aynı zamanda AK Partinin Kartal ilçe teşkilatına terör örgütünün yaptığı saldırıyı da çözüm sürecine yönelik bir tavır olarak görüyorum. Demokrasiyi hazmedemeyenlerin bir tavrı olarak görüyorum. Bütün bunlar bilinmelidir ki, demokrasi bu tür saldırılarda pes edecek basit bir sistem değildir. Demokrasiye inananların terörizme karşı ortak durması şarttırdedi.

DÖNÜNCE DAR KAPSAMLI BİR ZİRVE YAPACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'ye döner dönmez dar kapsamlı bir zirve toplayacağını söyledi. Erdoğan, Çözüm süreci ortada, istismarların farklı bir şekilde gündeme geldiğini görüyoruz. Bu malum terör örgütü yeni değil. Bunların da değerlendirmesini yapacağız. Bir şey çok çok önemli. Terör örgütünün bu caniliği, alçaklığı bunlar üzerinden siyaset yapmaya gayret edenlerin yaklaşımı...Bu konuda siyasi partiler bugün milli bir yaklaşım koymazsa, ne zaman bir milli duruş ortaya koyacaklar. Daha ilk andan itibaren medya kuruluşları bunlarla el ele vererek, oradaki görüntüleri yayınlama gayreti içinde oluyorlar. Bu görüntüleri vererek ne kazanacaksınız Bazı yasaklar gelmezse, bunları gün boyu yayınlama devam edecekler. Bu anlayış insani değil. Bir yanda El Kaide'yle, DEAŞ'la konuşanların ne farkı var. dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Ak Saray Romanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
title