Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 20 Yıl Önce Çekilen Fotoğrafını Hediye Etti

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki beşinci muhtarlar toplantısına katılan Ordu'nun Korgan ilçesi Yazıcı Mahallesi Muhtarı Abdurrahim Kayabaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 20 yıl önce birlikte çektirdikleri fotoğrafı hediye etti.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki beşinci muhtarlar toplantısına katılan Ordu'nun Korgan ilçesi Yazıcı Mahallesi Muhtarı Abdurrahim Kayabaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 20 yıl önce birlikte çektirdikleri fotoğrafı hediye etti.

Kayabaş, AA muhabirine, 1995 yılında o dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Erdoğan'ın Ordu'nun Korgan ilçesine ziyarete geldiğini, birlikte fotoğraf çektirdiklerini anlattı.

Fotoğrafı 20 yıldır sakladığını ifade eden Kayabaş, "Sayın Cumhurbaşkanım Erdoğan, 1995 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıydı ve ilçemize ziyarete gelmişti. Bir çeşmenin önünde su içiyordu, ben de motorumla yanına yaklaşarak kendisiyle muhabbet ettim. Kendini tanıttı ve ben de onunla bir fotoğraf çektirmek istediğimi söyledim. Beni kırmadı ve fotoğrafı çektirdik. Sonra kendisi dünya lideri oldu ve ben fotoğrafı gözüm gibi sakladım" dedi.

Büyütüp çerçevelettiği fotoğrafla Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen beşinci muhtarlar toplantısına katıldığını aktaran Kayabaş, şöyle konuştu:

"Fotoğrafı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verebilmek için korumaları güçlükle aştım. Cumhurbaşkanımıza seslenerek fotoğrafı gösterdim ve beni yanına çağırdı. Fotoğrafı eline aldı ve tebessümle biraz baktı. Beni hatırladı ve 'Uzun yıllar geçti bu zamanın üzerinden' dedi. Ben de kendilerine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanım Enver Yılmaz, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ve AK Parti Korgan İlçe Başkanımız Eyüp Karabayrak'ın selamlarını ilettim ve sorunlarımızdan bahsettim. Sonra kendisiyle yan yana 20 yıl sonra yeniden fotoğraf çektirdim."

Kayabaş, her iki fotoğrafı çerçeveleterek saklayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Saray Korgan Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title