Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 13 Bin 165 Kişi Gözaltında Hesap Veriyor

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan demokrasi nöbeti için meydanları dolduran milyonlarca vatandaşa seslendi. Erdoğan, darbe girişimiyle ilgili 13 bin 165 kişinin gözaltında olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video mesaj yöntemiyle Türkiye'nin farklı şehirlerindeki meydanlarda demokrasi nöbeti için toplanan vatandaşlara seslendi. Darbe girişimine karşı durdukları için millete teşekkür eden Erdoğan, gözaltında olanların son rakamlarını vatandaşlarla paylaştı.

"HER YIL 15 TEMMUZDA ONLARI YAD EDECEĞİZ"

İşte konuşmasından satırbaşları;
Meydanları dolduran tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz gecesi 246 kardeşimiz şehit oldu. Şehitlerimiz ve gazilerimiz 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle tarih yazdılar. Hiç şüphesiz şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Bundan böyle her yıl 15 Temmuz gününde onlar yad edeceğiz. Milletimiz 710 yıl önce Söğüt'te, 563 yıl önce İstanbul'da olduğu gibi Anadolu topraklarını istikbali olarak gördüğünü yine tüm dünyaya kanıtlamıştır.

"BU DARBE GİRİŞİMİ AYNI ZAMANDA TSK'YA YAPILMIŞTIR"

Bu meydan okumayı sadece şu ve bu kesim değil milletimizin tamamı yapmıştır. Bu mücadeleyi destekleyen tüm siyasi partilere ve onlara oy veren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Milletimizin tavrı tarihi bir meydan okumadır. 15 Temmuz gecesi milletimiz tüm farklılıkları geride bıraktı. 15 Temmuz akşamı harekete geçenler ertesi gün akşam olmadan milletimiz tarafından hüsrana uğratılmıştır. Şimdi çalışma zamanı.
Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştıracağız. 2053, 2071 vizyonlarımızı gerçekleştireceğiz. PYD, DAİŞ gibi örgütlerin ve son 3 yılda FETÖ denilen bu örgütün ortaya çıkmasının amacı ülkemizin kutlu yürüyüşünü engellemek isteyenlerin azgın piyonlarıdır. Ama onlar bir kez daha bozguna uğradı. Her fırsatta ülkemizin önünü kesmeye çalışıyorlar. Bu darbe girişimi aynı zamanda TSK'ya da yapılmıştır. Bizlere zaferi nasip eden Rabbimize hamd olsun. Allah sizlerden razı olsun.

"13 BİN 165 KİŞİ GÖZALTINDA, 123'Ü GENERAL 5 BİN 863 KİŞİ TUTUKLANDI"

Meydanları darbecilere bırakmadınız. 13 bin 165 kişi gözaltında hesap veriyorlar. 123'ü general 5 bin 863 kişi tutuklandı. FETÖ'ye mensup kamu görevlilerinin ilişiği kesiliyor. Bu devlet kendisine silah çekene, vatandaşına kurşun sıkana hakettiği cezayı verecek kudrete sahiptir. Şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacak. Ekonomimiz istikrar içinde işleyişini sürdürüyor. Not indirimi için kimseyi ikna edecek gerekçeleri yoktur. Mali disiplinden taviz yok. Yatırımlarımız aynı kararlılıklar devam edecek. Operasyon başarı ile sürdürülmektedir. Bir olunuz, iri olunuz, kardeş olunuz, hep birlikte Türkiye olunuz.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title