Haberler

Cumhurbaşkanı: Başkanlık Divanı Oluşunca Görevlendirme Yapacağım

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni hükümet kurulmasıyla ilgili, "Başkanlık divanı ve grup başkanvekilleri belli olduktan sonra görevlendirmeyi yapacağım." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen iftar programında çeşitli kesimlerden vatandaşlarla bir araya geldi. Erdoğan iftar programında yaptığı konuşmada: "Başkanlık divanı ve grup başkanvekilleri belli olduktan sonra görevlendirmeyi yapacağım." açıklamasında bulundu.

"7 DÜVELİ KARŞIMIZA ALMAKTAN ÇEKİNMEDİK"

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde: "Hayatları boyunca güçlerini milletten değil vesayetten, siyaset ve toplum mühendisliği çabalarından, hatta terör örgütlerinden alanlar elbette bu hazzı bu duyguyu anlayamazlar. Biz milletimiz ile birlikte olmaya devam edeceğiz. Sıfatımız ne olursa olsun milletimiz ile birlikte olmaya devam edeceğiz. Gerektiğinde darbecilerin karşısına dikildik. Gerektiğinde cuntacılara meydan okuduk. Hakkı ve hakikati savunmak adına 7 düveli karşımıza almaktan çekinmedik

"YABANCILAR BURAYI GÖRÜNCE 'HA BU DEVLET BÜYÜK DEVLET' DİYORLAR"

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın milletin olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Bu benin şahsi mülküm değil. Burası sizin, milletin. Bugün biz varız. Yarın başkaları gelecek. Biz onlara kalıcı bir yatırım gerçekleştirdik. Temsilde asla israf olmaz. Temsil çok önemli. Yabancılar buraya gelince, görünce 'ha bu devlet büyük devlet' diyorlar

"OTURDUĞUNUZ MASA MEŞHUR MASADIR"

Bir takım çevreler ısrarla tamamı yalan, iftira olan iddialar ile buranın üzerinden bize saldırma çabasından hiç vazgeçmiyor. Değerli arkadaşlar, sevgili kardeşlerim, işte masasında oturduğunuz benim de oturduğum şu masa geçenlerde gazetelerde yazan meşhur masadır. Bunun değerini 1 milyon olarak ilan ettiler. Halbuki bu masayı, çok komik bir rakamla ve suntadır o masa. Böyle yaptı. Ayrılırken bir bakmanızda fayda olur. Üzerinde gördüğünüz çiçekler falan bunlar buraya vinçlerle yerleştirilmiş.

Kullanılan bardaklar geçmiş dönemlerden alınmış. Sehpalar rahmetli Süleyman Demirel zamanından kalma. Vurabilmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Tabi tutar mı? Tutmaz. 'Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.' Dert şu: İftira at tutmazsa da iz bırakır

"MUHACİRLERE KAPIMIZI AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Türkiye kritik bir dönemden geçiyor. Bugün ülkemizde Balkan ve Kafkas kökenli bir tanıdığı olmayan yok gibidir. Medeniyet birliğimiz var. Tarihimize uygun bir duruş sergilemeye çalışıyoruz. Muhacilere kapımızı açtık ve açmaya devam edeceğiz.

"BAŞKANVEKİLLERİ BELLİ OLDUKTAN SONRA GÖREVLENDİRMEYİ YAPACAĞIM"

7 Haziran seçimleri sonrası ortaya çıkan belirsizlik durumunu bir an önce geride bırakmalıyız. Bu kritik dönemde Türkiye'nin önündeki engelleri aşmak için insiyatif alan herkes bu milletin gönlünde değer kazanır. Başkanlık divanı ve grup başkanvekilleri belli olduktan sonra görevlendirmeyi yapacağım. Görevi vereceğim kişi en fazla milletvekiline sahip partinin genel başkanı olacak.

"TEMENNİM HÜKÜMETİN BİR AN ÖNCE KURULMASIDIR"

Temenni ederim ki tüm siyasi partilerimizin ve onların genel başkanlarının bir sorumluluk duygusuyla hareket etmeleri ve bir an önce hükümetin kurulmasıdır. Meclis Başkanlık Divanı'nın kurulmasının ardından başlayacak koalisyon görüşmelerinin yapıcı bir şekilde yürütülmesini ve sonuçlandırmasını temenni ediyorum."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (121)

Recep tayyip erdogan Mobil-IOS:

Adamin dibi

21
36
yanıtYanıtla
AAA:

EVET, BİTMİŞ BİRAZ DİBİNDE KALMIŞ.....

yanıt9
yanıt6
Selim:

Bence de dibi. Artık şahsiyet olarak dip yapmış durumda. Daha aşağısı yok ;)

yanıt0
yanıt0
demokrat:

Silivri korkusundan meclisin çalışmasını elinden gelenle engelliyor. Bu herif ne kadar trafsızsa, koyunlarıda o kadar müslüman oluyor. Eyy ortalama ilkokul seviyesinde olan salAK koyunlar, ciddiyen cevap verin, gerçek müslüman bunun gibi mi yemin eder? Hangi gerçek müslüman böyle yemin etmişdir, bana bir tane örnek verin. Birde kendisini utanmadan Yunus Emreyle kıyaslar. Yanlış ve harram olduğunu hepiniz biliyorsunuz ama sizin imanınız burada bitmişdir işte.

43
5
yanıtYanıtla
Güney doğu:

Mhp ve akp el ele ülke nasıl mafolur onu tezgahlıyorlar.

21
25
yanıtYanıtla
kemal:

Iran hazineleri İslam devletine akarken Hz.Ömer çadırda ülkeyi yönetiyordu. Tek bir mum kullanıyordu. İtibarsız mıydı?

42
4
yanıtYanıtla
Saray:

Hz. Ömer i kıyaslıyon kendinide sahabilerle kıyasla bakalım. Sana göre 4 halifeden sonrası sıkıntılı. Emevi Abbasi Selçuklu ve Osmanlı saray düşkünü.

yanıt0
yanıt0
ümit öztürk Mobil-ANDROID:

yanındayız RTE yola devammm...

14
26
yanıtYanıtla
Bozoklu haluk:

Inşallah erken genel seçimde 35 in altına düşürecegiz. Sana rahat vermeyeceğiz.

28
9
yanıtYanıtla
KEŞKE OY KULLANSAYDIK BE:

KEŞKE BİR SEÇİM DAHA OLSADA AKP BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALSA ZİRA 7 HAZİRANDA AİLECE OY KULLANMADIK AMA BU SEFER AK PARTİ DIŞINDA HER PARTİYE OY ATARIZ, ŞAHSEN AKP NİN BU KADAR OY KAYBEDECEĞİNİ TAHMİN ETMEDİK YANİ ÜMİDİMİZİ KESMİŞTİK VALLA MİLLETE BRAVO BİZİ UTANDIRDI ŞİMDİ SIRA BİZDE DOĞRU SANDIĞA AKP YE BİR TOKATTA BİZDEN OLACAK.

30
6
yanıtYanıtla
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title