Haberler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: "Yerli ve Milli Bir Anayasaya Şiddetle İhtiyacımız Var"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberliğimizde önem arz ettiğini vurgulayarak; “STK’larımız; birliğimizin tesisinde, yardımlaşmanın yaygınlaşmasında, ülkemizin problemlerinin çözümünde çok önemli görevler ifa etmektedirler.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberliğimizde önem arz ettiğini vurgulayarak; "STK'larımız; birliğimizin tesisinde, yardımlaşmanın yaygınlaşmasında, ülkemizin problemlerinin çözümünde çok önemli görevler ifa etmektedirler." dedi.

Kocaeli Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seyfidar Çoban ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu'ya bir ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen ziyarette Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu, Sivil Toplum Kuruluşları'nın önemi ve son zamanlarda gündemde yer bulan 'Başkanlık Sistemi'yle anayasa konularında önemli açıklamalarda bulundu.

"STK'lar Önemli Bir Görevi Yerine Getiriyor"

Kocaeli Ardahanlılar Derneği ve yönetiminin ziyaretlerinden son derece memnun oldum. Cumhurbaşkanlığı devlet ile milletimizin kucaklaşma yeri olmuştur. STK'larımız "Pekişmiş Demokrasiye" ulaşmamız için çok önemlidir. Örgütlenmiş toplum, hak ve özgürlüklerimizin güvenliğini devletle birlikte çözecek proje üretir. Vatandaş haklarını almada önemli görev yaparken, vatandaş ödevlerini de takip eder.

Hemşehri STK'ları milletimizle ilgili; birlik, beraberlik, yardımlaşma konularında önemli bir görevi yerine getiriyor. Birliğimiz; sokaktan, mahalleden, köyümüzden, ilçemizden, şehrimizden başlar ay yıldızlı al bayrak altında sembolleşir. STK'larımız; birliğimizin tesisinde, yardımlaşmanın yaygınlaşmasında, ülkemizin problemlerinin çözümünde çok önemli görevler ifa etmektedirler.

"Yerli ve Milli Bir Anayasaya İhtiyaç Var"

Son zamanlarda gündemde yer bulan Başkanlık Sistemi ve anayasa çalışmaları üzerine görüşlerini de belirten Topçu, "Kocaeli Ardahanlılar Derneği, bölücü terör örgütü ile mücadelede, yerli ve milli bir anayasaya şiddetle ihtiyacımız olduğu hususunda, üniter yapımızı koruyarak; yasama, yürütme, yargı erklerinin güçlenmesini sağlayacak Başkanlık Sistemi'ne geçme gerekliliğinde üzerlerine düşen çalışmayı yapıyorlar. Bunun içinde ayrıca milletim adına teşekkür ediyorum." dedi

Topçu'nun ardından bir konuşma gerçekleştiren Kocaeli Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seyfidar Çoban; "Öncelikli olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Yalçın Topçu'ya yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Biz dernek olarak milletimizin birliği vatanımızın bölünmez bütünlüğü için elimizden gelen çalışmaları sürdürüyor, yaptığımız sosyal faaliyetlerle mensuplarımıza bu duyarlılığı anlatıyoruz. Mevcut çalışmalarımıza da hız kesmeden devam ettireceğiz." şeklinde konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yalçın Topçu Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

emekçi:

tutturmuşlar başkanlık hadi başkanlık olsun bu başkanlık nasıl olacak yetkileri ne olacak bu konuda türkiye cumhuriyetinde kaç vatandaşin bilgisi var. yoksa diktatörlükmü gelecek.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title