Haberler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şener: Hiçbir Türk Vatandaşı Bu 18 Maddeye Karşı Çıkmaz

CUMHURBAŞKANI Başdanışmanı İhsan Şener, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek Anayasa referandumu propagandası kapsamında Ankara'nın Kahramankazan lçesinde yaptığı konuşmada, Hiç bir Türk vatandaşı bu 18 maddeye karşı çıkmaz" dedi.

CUMHURBAŞKANI Başdanışmanı İhsan Şener, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek Anayasa referandumu propagandası kapsamında Ankara'nın Kahramankazan lçesinde yaptığı konuşmada, Hiç bir Türk vatandaşı bu 18 maddeye karşı çıkmaz" dedi.

Kahramankazan Kaymakamı Engin Aksakal ve Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü ziyaret eden İhsan Şener, daha sonra İlim Yayma Cemiyeti üyeleriyle bir araya geldi. Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatan Şener, belediye binası çıkışında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Şener, "Olağanüstü hallerde insanların tavırları, kimliklerini ortaya koyar. Planlı, düşünerek ne yapsak hangi politik çıkarı düşünsek diye yapılmaz bunlar. Ama bir başka lidere bakın, en riskli gecede uçağına atlıyor ve en riskli şehrin havaalanına giriyor ve milletine diyor ki 'ben yürüyorum, arkamdan yürüyün'. İkisi arasındaki farkı bu millet tefrik edecektir" dedi.

Türkiye'de kimsenin 18 maddeyi tartışmadığını belirten Şener, " Türkiye'de kimse 18 maddeyi tartışıyor mu?. Ben; madde madde sayın, hiçbir Türk vatandaşı bu 18 maddeye karşı çıkmaz. Ama burada kendi yasal cephesini konsolde etmek için bir sürü yalanın etrafında dolanıyor. Yazık oluyor, Türkiye'ye yazık oluyor" diye konuştu.

- Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İhsan Şener Aksakal Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title