Haberler

Cumayanı Köyü Sosyal Tesisleri İçin Protokol İmzalandı

Karabük'ün merkeze yakın en büyük köylerinden birisi olan Cumayanı Köyü için kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanı sıra dini hizmetlerin de gerçekleştirileceği Sosyal Bina için ilk adım atıldı.

Karabük'ün merkeze yakın en büyük köylerinden birisi olan Cumayanı Köyü için kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanı sıra dini hizmetlerin de gerçekleştirileceği Sosyal Bina için ilk adım atıldı.

TSO Başkanı ve işadamı Sedat Namal tarafından yapılacak olan sosyal bina için Vali İzzettin Küçük'ün makamında bir protokol imzalandı. Protokol imza törenine İl Müftüsü Halil Bektaş, işadamı Sedat Namal ve Cumayanı Köyü muhtarı katıldı.

Protokol imza töreni öncesi kısa bir açıklama yapan İl Müftüsü Halil Bektaş "Cumayanı köyümüz nüfus olarak Karabük'ün en büyük köylerinden birisidir. Burada yürüttüğümüz sosyal, kültürel ve dini hizmetlerimiz için bir tesise ihtiyacımız vardı. Muhtarımızın da böyle bir talebi vardı. Sayın Valimiz konuyu yakından takip ettiler. Kendilerinin girişimleri ile hayırsever işadamımız Sedat Namal, yapmayı planladığımız sosyal ve dini hizmetler tesisini kendi imkanları yapabileceğini ifade ettiler. Yapılacak bu tesiste her türlü kültürel ve dini eğitimleri gerçekleştirebileceğiz. Ben hayırsever işadamımız Sedat Namal'a teşekkür ediyorum." dedi.Karabük'ün en büyük köylerinden birisi olan Cumayanı Köyünün ihtiyaçlarının bir bir giderildiğini belirten Vali İzzettin Küçük ise yaptığı açıklamada "Cumayanı köyü ilimizin en büyük köylerinden birisi ve pek çok ihtiyaçları var. Tabi devlet olarak biz imkanlarımız ölçüsünde ihtiyaçları gidermeye çalışıyoruz. Son olarak gençlerimiz için suni bir çim sahayı yaptık. Bunun yanında çöp hizmetini özel idare olarak biz yapıyoruz. Suyla ilgili sıkıntılar giderildi, Ağustos ayından sonra hiçbir sıkıntı kalmayacak. Bunların dışında köyümüzün kültürel ve sosyal faaliyetlerin gerçekleştirileceği bir mekana ihtiyacı vardı. Sayın Sedat Namal ile bir görüşmemiz sırasında kendileri bana müsaade ederseniz buranın yapımını ben üstlenmek istiyorum dedi. Kendisi TSO olarak değil şahıs olarak bu işi gerçekleştirmek istediğini ifade etti. Bu olay ramazan ayında daha da kıymetli ve değerli oldu. Ben öncelikle arsayı tedarik eden muhtarımıza, konuyu takip eden değerli müftümüze ve buranın yapımını üstlenen Sedat Nam'a çok teşekkür ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Vali İzzettin Küçük'ün konuşmasının ardından Cumayanı Köyüne yapılması planlanan binanın protokolü Vali İzzettin Küçük, İl Müftüsü Halil Bektaş ve İşadamı Sedat Namal tarafından imzalandı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Bektaş Sedat Namal Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title