Haberler

Culha, Zilli Deresi Köprüsündeki Çalışmaları İnceledi

Güncelleme:

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediyesi Başkanı Nazım Culha, Çengen Mahallesinde yapımına başlanan Zilli Deresi Köprüsündeki çalışmaları inceledi.

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediyesi Başkanı Nazım Culha, Çengen Mahallesi'nde yapımına başlanan Zilli Deresi Köprüsü'ndeki çalışmaları inceledi.

64 metre uzunluğunda ve 18 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa edildiğini söyleyen Başkan Culha, Zilli Deresi Köprüsü'nün İskenderun-Arsuz karayoluna alternatif bir güzergah oluşturmasının yanı sıra halkın da ulaşımını kolaylaştıracağını dile getirdi.

Köprünün halkın ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yeniden yapıldığını ifade eden Culha, "Bu köprü köyden mahalleye dönüşen mahallelerimizle, şehir merkezindeki mahallelerimizi birbirine bağlarken aynı zamanda halkımızın da şehre ulaşımını daha da kolaylaştıracak. Vatandaşlarımız hem daha kısa sürede, dolanmadan şehir merkezine ulaşacaklar, hem de Arsuz yolu üzerinde yaşanan yoğunluk da bir nebze olsun azalacak. Bu nedenle bu köprüyü Arsuz için çok önemsiyoruz. Bu köprünün yapılmasında başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş olmak üzere, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İskenderun Arsuz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title