Haberler

Çukurova Üniversitesi'nde Öğrencilerden Terör Tepkisi

Çukurova Üniversitesi’nde (ÇÜ) bir grup öğrenci, İstanbul’daki hain saldırıyı protesto etti.

Çukurova Üniversitesi'nde (ÇÜ) bir grup öğrenci, İstanbul'daki hain saldırıyı protesto etti.

Fen Edebiyat Fakültesi yanında toplanan gençler, "Bu vatan bizimdir, bizim kalacak", "Bu vatan namustur, bizim bu sancak", "Polise uzanan eller kırılsın" ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde slogan attı.

Öğrenciler adına açıklama yapan AK Parti Adana İl Üniversiteler Teşkilat Başkanı Mehmet Ergün, Türkiye'nin, büyük bir dirilişi ve yeniden şahlanışı yaşadığını belirterek "İşte tam da böyle bir atmosferde önce gezi olaylarıyla, ardından 17-25 Aralık darbe teşebbüsü ve ardından da 15 Temmuz hain darbe girişimiyle Türkiye'nin kutlu yürüyüşü büyüyen ekonomisi, küresel yatırımları, artan refahı, güçlenen toplumsal yapısı ve 78 milyonun kardeşliği kahpece hedef alındı. Türkiye'de huzur sükun ve kardeşlik iklimini hakim olmasından rahatsız olan alçak odaklarca İstanbul'da demokrasimizin huzur ve güveninin teminatı olan polisimize karşı saldırı yapıldı" dedi.

'Bataklık kuruyacak'

Gençler olarak her zaman emniyet güçlerinin yanında olduklarını ve gönüllü polisler olarak bataklığın kurutulması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade eden Başkan Ergün, "Bilinmedir ki sabrımız kadar metanetimiz de güçlüdür. Tahrik dolu hainliklere asla prim vermeyeceğiz. Birlik beraberliğimizi dayanışmamızı artırmak içinde her türlü mücadeleyi vereceğiz. Tüm arzuları kursaklarda bırakacağız.

Bu hain, kahpe terör örgütleri ve bunların kuklaları şunu çok iyi bilsinler ki, başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, ne olursa olsun başaramayacaksınız. Bin yıldır verdiğimiz mücadeleyi kararlılıkla sürdürecek ve bu bataklıkları kurutacağız. Sonuna kadar devletimizin bekası için bedel ödeyip, cansiperane bir şekilde terörle mücadele eden emniyetimizin, silahlı kuvvetlerimizin, hükümetimizin, devletimizin yanındayız. Kahpe terör saldırısında şehit olan polislerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz. Gazilerimize de şifalar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamanın ardından gençler dağıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Üniversitesi Mehmet Ergün İstanbul Yerel Haberler

title