Haberler

Çukurova Tower'dan Sabiha Gökçen Yolcularına Özel Fırsat

Güncelleme:

İstanbul'un yeni cazibe merkezi Kartal'da konumu ve özellikleriyle dikkat çeken 36 katlı rezidans projesi Çukurova Tower'da bu hafta sonuna özel bir fırsat sunuluyor.

Dosya masrafı ödemeden ister peşinatı teslimde öde, ister krediyi bir yıl ertele…

İstanbul'un yeni cazibe merkezi Kartal'da konumu ve özellikleriyle dikkat çeken 36 katlı rezidans projesi Çukurova Tower'da bu hafta sonuna özel bir fırsat sunuluyor. 8-9 Şubat tarihlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nın Gelen Yolcu Peronu'nda yer alacak Çukurova Tower standı projeyle ilgili bilgi almak ve özel kampanyadan faydalanmak isteyenleri ağırlayacak. Kaba inşaatı biten, Mart ayında dış cephesi tamamlanacak olan ve örnek daireleri hazır olan Çukurova Tower'da iki alternatifli kampanya var. Çukurova Tower'dan peşinatı teslime ya da banka kredisini bir yıl sonraya erteleyerek ev sahibi olmak mümkün. Üstelik bu haftaki stand aktivitesine özel olarak dosya masrafı da alınmayacak.

İki alternatifli kampanya sunulan Çukurova Tower'da konut tutarının yüzde 25'i kadar peşinatı teslimde ödemek mümkün. Geri kalan yüzde 75'lik kısım içinse projeye özel faiz oranlarıyla ve 120 aya varan vadelerle kredi alınabiliyor. Bir diğer alternatifte ise peşinatın yüzde 5'i hemen, yüzde 30'u teslimde ödenip kalan yüzde 65'lik kısım için alınacak banka kredisi bir yıl ertelenebiliyor.

Örnek daireleri ziyarete hazır olan Çukurova Tower'ın Ekim 2014'te teslim edileceğini açıklayan Çukurova Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Nuray Yıldız, stüdyo dairelerin 159 bin TL, 1+1'lerin 245 bin TL, 2+1'lerin 390 bin TL, 3+1'lerin ise 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu belirtti.

Çukurova Tower, 3,4 metrelik tavan yüksekliğine sahip dairelerinin yanı sıra deniz ve adalar manzarasıyla ferah bir yaşam alanı sunuyor. Stüdyo ve 1+1'lerde birbirinden ayrıştırılabilen salon ve Amerikan mutfak, 1+1'lerde bile geniş tutulan yatak odaları da dairelerdeki ferahlık hissine katkı sağlıyor. Her ayrıntısında modern tasarım ve kalitenin izlerini yansıtan dairelerde kapılar Dortek, mutfaklar Vanucci, ankastreler Franke, banyo seramikleri Serra, vitrifiyeler E.C.A Serel markaları imzalı.

Havaalanına, deniz otobüsüne çok yakın, metroya 600 metre yürüme mesafesinde
Merkezi lokasyonu ve nitelikleriyle oturmak için konut arayanların yanı sıra yatırımcılardan da yoğun talep gören Çukurova Tower, dünyanın en büyük Adliye Sarayı olan Kartal Adliye'sine 3 km, Kadıköy-Kartal Metro durağına ise 600 metrelik yürüme mesafesinde konumlanıyor. Bağdat Caddesi'ne 15, köprülere 20 dakika uzaklıkta olan proje, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ve Kartal-Pendik Deniz Otobüsü İskelelerine de çok yakın.

Çukurova Tower doğayı şehir yaşantınıza getiriyor

Adalar ve deniz manzarasına açılan ve yüzde 90'ı yeşil alan olan Çukurova Tower'ın gri, bej, ahşap, metal, su ve çim yeşili tonlardaki dış cephesi, projenin manzarası ve doğaya saygılı konseptiyle bütünleşiyor. Mekana maksimum ışık sağlayan cam seçimi ile ferah ve aydınlık ortamlar yaratılıyor. Çukurova Tower, enerji tüketimini azaltan ısı yalıtımı, karbondioksit salınımını kontrol altında tutan sensör sistemi gibi özellikleriyle çevreyle dost bir yaşam vadediyor. Projede kayın ve gürgen ağaçları altında piknik alanı, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, spor merkezi, açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness ve wellness merkezi yer alıyor. Çocuk oyun alanları, sinema salonu, kafe-bar, bilardo ve oyun salonu eğlenceyle yaşamı buluşturuyor.

Kaynak: Bültenler / Emlak

Sabiha Gökçen İstanbul Çukurova Kartal Emlak Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title