Haberler

    Çukurova Tower 350 Bin TL'ye

    Çukurova Tower'da 3 bin 500 TL peşinatla 2+1’ini alanlar taksitleri seneye ödemeye başlıyor!...

    Kentsel dönüşüm, Kadıköy- Kartal arasını 20 dakikaya indiren ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na kadar uzatılacak olan metro, dünyanın en büyük adliyesi olan Kartal Adliyesi gibi pek çok faktörün etkisiyle prim potansiyeli çok yüksek olan ve hayatı kolaylaştıran Çukurova Tower, 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1 konut fırsatı sunuyor.

    Çukurova Tower'dan sadece yüzde 1 peşinatla konutunu alanlar taksitleri seneye ödemeye başlıyor. Üstelik Çukurova Tower'da KDV de yüzde 1.

    Kaba inşaatı Haziran ayında tamamlanan ve dış cephesine başlanan Çukurova Tower, Ekim 2014'te teslim edilecek. Yüzde 1 peşinatla konutunu alanlar, peşinatın yüzde 12'sini bir yıl sonra, kalan yüzde 12'sini ise teslimde ödüyorlar. Yüzde 75'lik kısım için de projeye özel faiz oranlarıyla ve 120 aya varan vadelerle kredi alınabiliyor. Bir diğer alternatifte ise peşinatın yüzde 5'i hemen, yüzde 30'u teslimde ödenip kalan yüzde 65'lik kısım için alınacak banka kredisi bir yıl ertelenebiliyor.

    Çukurova Tower Kartal'da Adliye Sarayı'na 3 km ve Kadıköy-Kartal metro durağına 600 metrelik yürüme mesafesinde konumlanıyor. Dördüncü kattan itibaren deniz ve adalar manzarasına hakim olan Çukurova Tower, geniş camları ve 3.4 metrelik kat yüksekliğiyle ferah bir yaşam alanı sunuyor.

    Yüzde 90'ı yeşil alan ve sosyal tesislere ayrılmış olan Çukurova Tower'ın sosyal tesisleri içinde; kayın ve gürgen ağaçları altında piknik alanı, açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness ve wellness merkezi yer alıyor. Yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası ve spor merkezi sporu günlük yaşamının bir parçası haline getirenlere kolaylık sağlıyor. Çocuk oyun alanları, sinema salonu, kafe-bar, bilardo ve oyun salonu eğlenceyle yaşamı buluşturuyor.

    Puset ve engelli rampaları, konutlara doğrudan geçiş olanağı sunan ev sahibi ve misafir otoparkı, Back-Up tarafından sunulan 7/24 konut yardımı ve concierge hizmetleri Çukurova Tower sakinlerinin yaşam standardını yükseltiyor. Toplantı odaları ise modern ve ferah tasarımlarıyla işlerinizi rahatça sürdürmenizi sağlıyor.

    Web: www.cukurovatower.com

    Tel: 0216 517 55 55

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Emlak

    Çukurova Kadıköy Gökçen Kartal Emlak Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title