Haberler

Çukurova Otoshow İçin Geri Sayım!

Güncelleme:

TÜYAP Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, sektörde yılın ilk fuarı olan 'Çukurova Otoshow Fuarı'nın 13 Mayıs'ta olduğunu söyledi.

Tanıtım toplantısında konuşan TÜYAP Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, 13 - 19 Mayıs tarihleri arasındaki fuar hakkında bilgi verdi. 2011 yılında düzenledikleri Otoshow fuarına yaklaşık 94 bin ziyaretçinin geldiğini hatırlatan Ersözlü, bu yıl 125 binin üzerinde ziyaretçi ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Fuar kapsamında 15 üretici ve ithalatçı markanın araçlarını görücüye çıkarmasının planlandığını belirten Ersözlü şöyle devam etti:

"Ülkemiz ihracatının önemli kısmını üstlenen otomotiv sektörü yeni yatırımlar ile endüstrideki payını büyütüyor. Önemli üretici ve ithalatçı firmaların katılımıyla hazırlanan, birbirinden güzel stand tasarımları, çeşitli dans gösterileri ile firmaların son model araçlarını mankenler eşliğinde sergilediği fuar, otomotiv sektörünün ilk fuarı olma özelliği taşıyor. Yapılacak gösteri ve showlarla fuarın festival havasında geçmesini planlıyoruz."

Fuarda SUV, 4X4, hafif ticari araçlar, kamyonetler, pick- up ve panel vanların yer almasına dair açıklamada bulunan Ersözlü, "Fuar süresince, ailece ziyaret edenler için çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bu etkinlikler çerçevesinde çocukların zamanlarını eğlenceli geçirecekleri çocuk oyun alanları kurulacak. Kadın ziyaretçiler için de kişisel bakım ürünleri ve cilt bakım stantları yer alacak" diye konuştu.

Firmaların fuara özel kampayalar düzenlediklerini de belirten Ersözlü, "Fuarda 15 bin Euro'dan 200 bin Euro'ya kadar her cebe hitap eden arabalar yer alacak. Ayrıca, bu yıl ilk defa oluşturacağımız klasik otomobil bölümü ile, geçmişteki popülerliğini devam ettiren modeller de yerlerini alacak" ifadelerini kullandı.

Fuar giriş ücretinin 7.5 TL olduğunu ifade eden Ersözlü, tüm Adanalıları davet etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

İlhan Ersözlü 19 Mayıs Çukurova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title