Haberler

Çukurova Giad İlk Mezunlarını Verdi

Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD), ‘Gençlere yatırım geleceğe yatırım’ sloganıyla hayata geçirdiği Çukurova GİAD Akademi, Management & Business Academy (MBA) ilk mezunlarını verdi.

Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin (Çukurova GİAD), 'Gençlere yatırım geleceğe yatırım' sloganıyla hayata geçirdiği Çukurova GİAD Akademi, Management & Business Academy (MBA) ilk mezunlarını verdi.

Üniversitelerin farklı bölümlerinde okuyan ve yeni mezun olmuş 25 gencin katıldığı Çukurova GİAD Akademi 5 Kasım 2016 tarihinde başladı. Yaklaşık 4 ay süren akademinin son günü '7 Adımda Markalaşma', 'Hayat Ne Zaman Kolay Oldu ki?', 'Marka İnşaası' kitaplarının yazarı Stratejik Yönetim Danışmanı Altay Ayhan, akademi öğrencileriyle uygulamalı ders yaptı. Dersin ardından öğrencilere konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, gençlere ders niteliğinde tavsiyelerde bulundu. Gelecekte farklı sektörlerde iş hayatında yer alacak gençlere, "Mutlaka bir STK'ya üye olun" diyen Sakarya, şunları söyledi:

"Bir STK'ya üye olmanız size inanılmaz çevre sağlar, vizyon katar. Bir olmanın, birlik olmanın, diri olmanın önemini gösterir. Ticaret yaparken STK'nın katkısını görürsünüz. Bazı STK'lar var ki profesyonel hayatta size büyük şeyler katar. Hangi görüşü savunursanız savunan radikal olmamak kaydıyla siyasetin içinde bulunun. Bu ülkede siyasi eğer aklı başında, doğru düzgün insanlar yapmazsa, neyi eleştiriyorsanız ona maruz kalırsınız. İçinde olmadığınız hiçbir yapıyı değiştiremezsiniz. İçinde olmadığınız bir yapıyı eleştirmekten öteye gidemezsiniz. O dişlinin çarklarının içerisinde olmalısınız. Farkında olun ve yapın. Farkındalığınızı yüksek tutmanız önemi. Utanmayın. Çalışmayan, çaba göstermeyen, emek sarf etmeyen, sizi küçük gören utansın. Çukurova GİAD Akademi çok güzel bir proje oldu. Sadece sizler için değil, kentimiz ve ülkemiz için de yararlı oldu. Çünkü sizler bu ülkenin geleceğisiniz."

Başkan Sakarya, MBA'ye katılan gençlerin bundan sonraki süreçte Çukurova GİAD üyelerinin işletmeleri dahil çeşitli işletmelerde staj imkanı sağlanıp, çalışma hayatının pratiğini yapma imkanı sağlanacağını ve akademinin yeni dönemde yeni programla devam edeceğini de bildirdi.

Konuşma sonrası MBA'ya katılan gençlere başarı sertifikaları verildi.

Kimler geldi?

Çukurova GİAD MBA'de İstanbul Medipol Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölüm Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Akademik İstişare Kurulu Üyesi Kerem Alkin, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Cumhurbaşkanlığı Akademik İstişare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Emre Alkin, Ahmet Şerif İzgören, Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Dr. Şeref Oğuz, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Vahap Munyar, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Bloomberg HT Genel Yayın Yönetmeni Cüneyt Başaran, Dr. Can Erdem, Danışman-Yönetici Dr. Çetin Çakmaklı, Gülşah Aydoğan, The Goodyear Tire & Rubber Company Proje Yöneticisi Ali Murat Özkeçeli, Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Azmi Yalçın ders verdiler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title