Haberler

Çukurova'dan Yoksul Çocuklara Sünnet

Güncelleme:

İhtiyaç sahibi ailelerin çocukları Adana Çukurova Belediyesi tarafından bir şölen havasında sünnet ettirildi.

İhtiyaç sahibi ailelerin çocukları Çukurova Belediyesi tarafından bir şölen havasında sünnet ettirildi. Çocuklara kirve olan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Maddi durumu iyi olmayan ailelerden talep geldikçe en hijyen koşullarda çocuklarımızın sünnetini yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Çukurova Belediyesi Hayal Park açık havuz bölümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla büyük bir sünnet etkinliği gerçekleştirildi. Sünnet öncesinde, sünnet için özel olarak hazırlanmış kıyafetleriyle çocukları yanına alan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Anne-babaların da yoğun ilgi gösterdiği törende konuşan Başkan Çetin, "Bir çocuğu sünnet ettirmemiz için o evladımızın ailesinin 'ihtiyacımız var' demesi bizim için yeter şarttır. Bize başvurması, 'Maddi durumum iyi değil' demesiyle birlikte hemen harekete geçiyoruz" dedi.

"TATİL DÖNEMLERİNDE VE TALEBE GÖRE"

Sünnet mevsiminin genelde yaz ayları olduğunu ancak sömestri tatilinde de sünnet yapabildiklerini ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Tatil dönemlerinin dışında başvuru olduğunda da gerekeni yaparız. Vatandaşlarımızın cebinden bir tek kuruş çıkmasına da izin vermeyiz" diye konuştu. Başkan yardımcılarıyla bazı müdürlerin de katıldığı törenin ardından sünnet edilen çocuklara birer kol saati hediye eden Başkan Çetin, duygularını "Bir erkek çocuğunun en özel anlarından birinde yanında bulunup ona destek vermek, kirve olmak çok güzel" sözleriyle dile getirdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zafer Haftası Soner Çetin Çukurova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title