Haberler

Çukurova'da Arü Rüzgârı

Ardahan Üniversitesi (ARÜ), Çukurova Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı 13. Çukurova Yükseköğrenim Tanıtım Günlerine katıldı.

Ardahan Üniversitesi (ARÜ), Çukurova Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı 13. Çukurova Yükseköğrenim Tanıtım Günlerine katıldı.

Tanıtım günleri, Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi.

Geleceklerini planlayan öğrenciler ile Türkiye'nin 22 farklı üniversitesinin bir araya geldiği etkinlik iki gün boyunca devam etti. 26 Nisan 2015 Perşembe günü başlayan etkinliğe çok sayıda protokol üyesi, bürokrat, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.

Yaklaşık 10 bin kişinin ziyaret ettiği tanıtım günlerine ARÜ'nün standına öğrenciler, veliler ve okulların rehber öğretmenleri tarafından yoğun ilgi gösterildi. Standı ziyaret eden katılımcılar, Ardahan Üniversitesi hakkında detaylı bilgiler aldı. Ayrıca Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ve Senato üyeleri ARÜ standını gezerek bilgi aldı.

Fuar sonunda üniversite temsilcilerine Çukurova Üniversitesi tarafından birer "Katılımcı Belgesi" takdim edildi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Türkiye Ardahan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title