Haberler

Çukurdan Kaçtı, Takla Attı

Güncelleme:

Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Ali Danacı, otomobiliyle seyir haldeyken, çukura girmemek için direksiyonu kırınca yol hakimiyetini kaybederek aracıyla takla attı.

Edinilen bilgiye göre, olay Devrek Zonguldak karayolunda meydana geldi. Saat 15.30 sıralarında meydana gelen kazada Zonguldak Belediye Meclis üyesi Ali Danacı, 67 AE 490 plakalı otomobiliyle Zonguldak istikametine seyir halindeyken, çukura girmemek için direksiyonu kırınca yol hakimiyetini kaybederek aracıyla takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Ali Danacı yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri, AK Parti Zonguldak Belediye Meclis üyesi Ali Danacı’ya ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Daha sonra yaralı sürücü Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kaza sonrası polis trafiğin güvenli şekilde akışını sağladı. Daha sonra aracın bulunduğu yerden kaldırılmasıyla birlikte trafik normal akışına devam etti. 

A. CÜNEYD HAMZAÇEBİ - MURAT KÜÇÜK 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Devrek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title