Haberler

Çukurca Kaymakamı Okul ve Lojman İnşaatlarını İnceledi

İlçeye bağlı yukarı Akkaya Köyü'ne giden Kaymakam Ünal Koç ve Çukurca Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Yaşar burada yapımı devam eden 8 derslikli köy okulu ve öğretmen lojmanlarında incelemelerde bulundu.

İlçeye bağlı yukarı Akkaya Köyü'ne giden Kaymakam Ünal Koç ve Çukurca Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Yaşar burada yapımı devam eden 8 derslikli köy okulu ve öğretmen lojmanlarında incelemelerde bulundu. Okul inşaatını ve öğretmen lojmanlarını gezen Kaymakam Ünal Koç, okul ve öğretmen lojmanlar yapımını üstlenen firma yetkililerinden, çalışmalar hakkında bilgi alıp vatandaşların sorunlarını dinledi.

Çukurca Kaymakamı Ünal Koç, eğitim-öğretim yılı başlamadan özellikle köy okullarındaki hazırlık çalışmalarını sık sık kontrol edeceğini belirterek, Okullarımızın açılmasına az bir süre kala yapılan çalışmaları, eksikleri tespit edip zaman kaybetmeden süratle yapılmasını sağlamak için incelemelerimiz devam edecek. Öğrencilerimizin en sağlıklı ortamda eğitim görmeleri için bütün imkanları seferber edeceğiz dedi. Kaymakam Koç, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra köyden ayrıldı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Yaşar Ünal Koç Çukurca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title