Haberler

Çukurca Kaymakamı Ana Sınıfı Açtı

Güncelleme:

Çukurca Kaymakamı Mustafa Temiz, Gündeş Köyü İlkokulu'nda ana sınıfı açılışı yaptı ardından da köyleri gezerek çocuklara oyuncak dağıttı.

Hakkari'nin Çukurca İlçesi Kaymakamı Mustafa Temiz, Gündeş Köyü İlkokulu'nda ana sınıfı açılışı yaptı ardından da köyleri gezerek çocuklara oyuncak dağıttı.

Hakkari'nin Kuzey Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Çukurca İlçesi'nde İlçe Kaymakamı Temiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Parlak, Halk Eğitim Müdürü Selçuk Hasip, Köprülü Jandarma Tabur Komutan Vekili Jandarma Yüzbaşı Erhan Gönülbağ ve bazı kurum amirlerini yanına alarak köyleri gezdi. Kaymakam Temiz, ilk olarak ilçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Gündeş Köyü Şehit Asteğmen Bekir Hacı İsmailoğulları İlkokulun'daki ana sınıfının açılışı yaptı. Burada miniklere oyuncak dağıtan, ardından da verilen kokteylde öğrenci ve köylülerle bir araya gelen Temiz, daha sonra da Ormanlı ve Çığlı köylerindeki okullara giderek burada görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlerin sorunlarını dinleyen Kaymakam Mustafa Temiz, Gündeş Köyü'nün yaşadığı okul yolu sorununu da en kasa zamanda çözeceklerini söyledi. - Hakkari / Çukurca

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Temiz Çukurca Hakkari Irak Politika Güncel Haberler

title