Haberler

PKK'nın Şaşırtan Silahı! Çukurca'da ÇNRA Ele Geçirildi

Güncelleme:

Çukurca'da yapılan arazi taraması sırasında teröristlere ait çok namlulu roketatar sistemi ele geçirildi. 107 milimetre çapındaki roketatarın menşei araştırılıyor.

Çukurca'da devam eden operasyonlarda Hudut Özel Harekat bölüğünce yapılan arazi taraması sırasında Hantepe ve Seni Tepe'ye yakın bir bölgede teröristlere ait çok namlulu roketatar (ÇNRA) sistemi ele geçirildi.

MENŞEİ ARAŞTIRILIYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada 107 milimetre çapındaki roketatarın menşeinin araştırıldığı belirtildi.

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 209'A ÇIKTI

Açıklamada, Çağlayan Yağlısu bölgesinde tespit edilen 2 terörist tank atışıyla imha edildiği, böylece Çukurca'da etkisiz hale getirilen terörist sayısının toplam 209 olduğu belirtildi.


AMONYUM NİTRAT İMHA EDİLDİ

Şemdinli'de devam eden operasyonlarda ise Soğuksu-Güvenli-Erdemli kuzeyinde teröristlerin bulunduğu bölgeye operasyon düzenlendiği, bulunan yaşam malzemeleri ve patlayıcı yapımında kullanılan amonyum nitratın bulunup imha edildiği öğrenildi.

İKİ TERÖRİST TOPÇU ATIŞIYLA ÖLDÜRÜLDÜ

Ayrıca yapılan açıklamada, Şemdinli Tekeli'deki bir üs bölgesinden Kuzey Irak'taki Hakurk kampı kuzeyindeki Chale Tepe bölgesinde görüntüsü alınan 2 teröristin yapılan topçu atışı ile etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şemdinli Hantepe Çukurca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title