Haberler

Çukurca'da Sınır Ticaret Merkezi Kurulması Müjdesi

23. Dönem Hakkari Milletvekili Abdulmutalip Özbek, Çukurca ilçesindeki Üzümlü köyünde sınır ticaret merkezi kurulacağı müjdesini verdi.

23. Dönem Hakkari Milletvekili Abdulmutalip Özbek, Çukurca ilçesindeki Üzümlü köyünde sınır ticaret merkezi kurulacağı müjdesini verdi.

Abdulmutalip Özbek; beraberindeki 25. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Osman Kızılban, AK Parti Eski İl Başkanı Av. Abdülmecit Tahran, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Adıyaman, AK Parti Çukurca İlçe Başkanı Halil Yıldız ve partililerle il merkezine bağlı Taşbaşı ve Geçimli ile Çukurca ilçesinin Gündeş ve Ormanlı köyleriyle Çimenli, Köprülü ve Güzeldere mahallelerini ziyaret etti. Ziyaret esnasında vatandaşların talep ve sıkıntılarını yerinde dinleyip Özbek, sınır ticaret merkezi kurulması yönündeki talepleri ise Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi'yi arayarak iletti. Özbek, Bakan Tüfekçi'nin Başbakan Binali Yıldırım'ın Hakkari'ye yapacağı ziyarette sınır ticaret merkezi kurulması ile alakalı Çukurca halkına müjde vereceğini dile getirdi.

Özbet ve beraberindekiler, Çukurca Kaymakamını da ziyaret ederek, halkın taleplerini ilettiler. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Hakkari Çukurca Üzümlü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title