Haberler

Çukurca'da PKK'ya Ağır Darbe; 2 Asker Şehit Oldu, 21 Terörist Öldürüldü (4)

ŞEHİTLER MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik ve Piyade Uzman Çavuş Murat Özer için Hakkari Dağ Komonda Tugay Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

ŞEHİTLER MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik ve Piyade Uzman Çavuş Murat Özer için Hakkari Dağ Komonda Tugay Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Altug Kürşat Şahin, Hakkari Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Fırat, kurum amirleri, polis ve askeri yetkililer katıldı.

Ambulanslarla şehit askerlerinin tabutlarının tören alanına gelişinin ardından, saygı duruşu yapıldı. Şehitlerin özgeçmişleri ve İl Müftüsü Faysal Gayleni tarafından okunan duanın ardından şehitlerin tabutları bir süre omuzlarda taşındıktan sonra uçakla memleketlerine gönderilmek üzere Helikopterle Van'a uğurlandı. Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik'in cenazesi İzmir'e, Piyade Uzman Çavuş Murat Özer'in cenazesinin ise Eskişehir'e gönderilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Toprak Murat Özer Hakkari Çukurca Güncel Haberler

title