Haberler

Cüce Manken Paylaşımlarıyla Instagram'da Fenomen Oldu

Güncelleme:

Dünyanın en çekici cücesi olarak görülen ve sadece 1 metre 30 santim uzunluğundaki Brezilyalı manken Karina Lemos'un Instagram'da 35 bin takipçisi var.

Manken ve aktris Karina Lemos düzenli olarak Brezilya'daki televizyonlarda boy gösteriyor. Üstelik manken cüce sosyal medyada da en çok konuşulanlardan biri.

CESUR FOTOĞRAFLAR PAYLAŞIYOR

Mankeni Instagram'da 35 bin takipçisi var ve hayranlarını mutlu etmek için her gün çekici fotoğraflarını Instagram'da paylaşıyor.

KARINA KENDİYLE GURUR DUYUYOR

Karina kendiyle gurur duyuyor. "Boyumla ilgili bir takıntım yok. Tersine kendimle gurur duyuyorum. İnsanların beni çekici bulduklarını biliyorum zira bunu defaatle söylediler." diyor.

ERKEKLER KARINA'YI ÇOK BEĞENİYOR

Bütün dünyadan erkekler Karina'nın güzelliği karşısında büyülenmiş durumda ve sosyal medyadaki kullanıcıların Karina'yla ilgili güzel yorumları da bunu kanıtlar nitelikte.

Güzelliği karşısında büyülenmiş hayranlarından biri, Karina'ya yönelik hayranlığını "Bu cümleyi söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Karina'yla cinsel ilişkiye girmeyi çok isterdim." diyerek belirtiyor. Ve diğer takipçileri de hayranlığını "Benimle evlenir misin?" diyerek gösteriyor.

Kaynak: dailystar.co.uk

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Instagram Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Gaun:

Medyanin toplumu nasil kotu yolla yonlendirdigine bakin.Kızlar orasını burasını gösterince cesur poz oluyor eee korkakca poz nasıl oluyor soleyin de öğrenelim

39
3
yanıtYanıtla
belcika:

Yere bakan yurek yakan

35
2
yanıtYanıtla
gelsinlerMobil-ANDROID:

heryerini beğendim azıcık boydan kısa

28
5
yanıtYanıtla
isimsiz erkekMobil-ANDROID:

benim tercihim milf ve mature

14
4
yanıtYanıtla
. Mobil-ANDROID:

Fenomen kadınların çoğu çıplak zaten

13
0
yanıtYanıtla
Ela:

Bir cucemiz eksik ti tam oldu... Tobe yarabbim yaa

10
2
yanıtYanıtla
Tunç35Mobil-ANDROID:

melis bunlarn filmini benmle beraber izlemek istermisin

4
3
yanıtYanıtla
MEHMETCIK:

Arkadaşlar Türkiye Türk Devletleriyle birlesmeli veya Islam birliğini Kurmalı önceden Tarihte Atalarımız Osmanlı ne Rusyaya ne Ermenistana boyun Egmemis biz Türkü Kürdü Çeçeni Çerkezi Birleşip bu Vatan için Savasmaliyiz Vatana ihanet etmemeliyiz çünkü önceden Atalarımız bu Vatan için Canını Vermiş Müslümanların Allah Yardımcısı olsun Islam için Hak için Savasmaliyiz Savasacaksak

2
2
yanıtYanıtla
19.05 DoğumluyumMobil-ANDROID:

Melis sen tam bi kaşarsın

0
1
yanıtYanıtla
Kkt:

Karı kariiiiiii,; )

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title