Haberler

Çubuklular halk iftarında bir araya geldi -

Ankara'nın Çubuk ilçesinde düzenlenen "Halk iftarına" katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ''Özellikle 27 sene Türkiye'nin yüzünü görmemiş kişi şimdi bozkır yaylasının evladı diye piyasaya çıkıyor. Yani böyle bir şey olmaz beynelminel güçlerin tamamen telkinleriyle ilan edilen bir cumhurbaşkanı adayı var'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çubuk'ta düzenlen halk iftarına yaklaşık 5 bin kişi katıldı. İftara katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çubuklulara Büyükşehir Belediyesince ilçede yürütülen asfalt çalışmalarını anlattı ve cumhurbaşkanlığı seçimi için Çubuk'tan yüzde 95 oy istedi.

Atatürk Parkı'ndaki iftar sofrasına Gökçek'in yanı sıra Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

İftarın ardından Çubuklulara seslenen Başkan Gökçek, konuşmasına cumhurbaşkanı adaylarının AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunun müjdesini verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimi için Çubuklulardan destek isteyen Gökçek, şunları söyledi:

''Ben inanıyorum ki Çubuklu kardeşlerim birinciliği Ankara'da başkasına bırakmayacak. Allah'ın izniyle bu desteği vereceksiniz ki bizim de yüzümüz ak olacak. Hükümetten, hizmet istemede ben Melih Gökçek olarak, ilçe belediye başkanı olarak Tuncay kardeşimin dolayısıyla yüzlerimiz olsun. Bazı köylerimizde yerel seçimlerde çok az oy çıktı, onlar içinde tarihi bir fırsat. Cumhurbaşkanlığı seçiminde arayı kapatsınlar ve Allah'ın izniyle bu seçimlerde Çubuk'tan yüzde 95 oy ile çıkalım olay kendiliğinden hallolsun diyorum. Bir tarafta bu milletin içinden çıkan evlat, bir tarafta karşısında Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin beraberce çıkarttığı aday. CHP'ye bir şey diyemiyorum da MHP'nin böyle bir davranış içerisinde bulunmasını şahsen hazmedemiyorum. Özellikle 27 sene Türkiye'nin yüzünü görmemiş kişi şimdi 'bozkır yaylasının evladı' diye piyasaya çıkıyor. Yani böyle birşey olmaz. Beynelminel güçlerin tamamen telkinleriyle ilan edilen bir cumhurbaşkanı adayı var. Onbeş güne kadar ne Kılıçdaroğlu ne de Devlet Bahçeli bu adamcağızın aday olacağından haberi bile yoktu. 'Bunu aday yapacaksınız' dediler aday oldu. Dışardan telkinle bu olmaz. Bu milletimiz kendi evladına yani Recep Tayyip Erdoğan'a Allah'ın izniyle bu seçimlerde de sahip çıkacak, Çubuk da Ankara da bunu en güzel şekilde yapacak. İnanıyorum şimdiden size teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.''

Her zaman seçimlerde Çubuk'un kendilerine sahip çıktığını söyleyen Gökçek, kendilerinin de hizmet konusunda ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Konuşmasında Çubuk'ta yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Gökçek, ''Çubuk, 25 ilçe arasında en çok oy veren iki ilçeden birisi oldu. Bu sene içerisinde inşallah Çubuk'un yol sorunu kalmayacak. Seçimden sonra 19 köyde toplam 265 bin ton asfalt döktük. 8 bin 600 metre yeni yol açtık. 11 bin 940 metre, yani 12 kilometre malzemeli bakım yapmışız. 2 bin 100 metre tretuvar çalışması yapmışız. Bin 116 metre bordür çalışması ve 372 metre bariyer çalışması yapmışız. Ayrıca Yukarı Çavundur Köprüsü, Esenboğa çay geçiş köprüsü, Güldarpı Köprüsü bitti. Bu da size vermiş olduğumuz sözü tutmamızın açık ve seçik belgesidir'' diye konuştu.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da seçimlerin ardından Büyükşehir Belediyesinin her zaman yanlarında olduğunu hissettiklerini vurguladı.

Konuşmaların sonunda Başkan Acehan ve Çubuk Platformu Başkanı Recep Taş tarafından Başkan Gökçek'e plaket verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Tuncay Acehan Melih Gökçek Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title