Haberler

Çubuk Terör Mağdurlarından Terör Saldırılarına Tepki

Güncelleme:

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, ülke genelinde meydana gelen terör saldırılarını kınadı.

ANKARA (AA) – Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, ülke genelinde meydana gelen terör saldırılarını kınadı.

Başkan Avan, yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde artan terör olaylarını kınayarak, terör odaklarına yönelik başlatılan operasyonlara destek verdiklerini belirtti.

Nüfus oranıyla en çok şehit veren ilçelerin başında geldiklerini hatırlatan Avan, ülke genelindeki terör olaylarının kendilerini derinden üzdüğünü söyledi.

Çok şehit veren ilçe olarak bu acıyı çok iyi bildiklerini kaydeden Avan, "Allah kimseye evlat, eş, baba ve kardeş acısı vermesin. Bizim dinimizde, örf ve adetlerimizde, ailesinin ve çocuğunun yanında düşmanda olması asla dokunulmaz. Bir insan eşinin ve çocuğunun yanında dövülmez, hakaret edilmez, hele hele hunharca hiç vurulmaz. Türk milletine ve devletine karşı hainlik yapan bütün bölücü terör örgütlerini, iş birlikçilerini ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz" diye konuştu.

Bölücü hainlerin, insanlığa yakışmayacak şekilde enseden, uyurken veya ailesinin yanında vurma gibi kalleşçe yöntemlere başvurduğunu dikkati çeken Avan, "Muş'un Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız da eşi ve kızının yanında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olmuştur. Bu hain saldırıda şehit edilen Binbaşı Arslan Kulaksız'a Allah'tan rahmet diliyor, ailesine, Türk milletine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine de başsağlığı diliyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title