Haberler

Çubuk'ta Okçuluk Kursunu Bitirenlere Sertifika

Ankara'nın Çubuk İlçe Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çubuk Toplum Sağlığı Merkezi'nce açılan 2 ay süreli okçuluk eğitimleri tamamlandı.

Ankara'nın Çubuk İlçe Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çubuk Toplum Sağlığı Merkezi'nce açılan 2 ay süreli okçuluk eğitimleri tamamlandı. Geleneksel Türk okçuluğu uygulamalı ve bilgilendirme etkinliği ve sertifika töreni kapsamında başarılı kursiyerler, belgelerini Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ın elinden aldı.

Çubuk Spor Salonu'nda düzenlenen sertifika törenine Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Recai Özdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cüneyt Küpeli, öğretmen, öğrenci ve misafirler katıldı. 'Bir Nefes Sıhhat Projesi' kapsamında sertifika töreninde, geçmişten günümüze geleneksel okçuluk hakkında katılımcılara slayt gösterisi eşliğinde bilgi verildi.

Cüneyt Küpeli yaptığı konuşmada, "Çubuk'ta geleceğin kemankeşleri yetişecek diyerek düşünüyor, 'Ya hak' diyoruz oku atarken. Kim attı sorusuna tek cevabımız; Allah attı. Atan Allah'tı diyebilmemiz ümidiyle" diye konuştu. Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise spora ve sporculara her zaman destek vereceklerini söyledi. Programın sonunda başkan Acehan ve okçu kemankeşler ok atma gösterisi yaptılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title