Haberler

Çubuk'ta Okçuluk Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Çubuk Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Ankara Altınyay Okçuluk Kulübü iş birliğiyle düzenlenen okçuluk kursu ilk mezunlarını verdi.

Çubuk Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Ankara Altınyay Okçuluk Kulübü iş birliğiyle düzenlenen okçuluk kursu ilk mezunlarını verdi.

Çubuk Belediyesi'nin desteğiyle ilçede ilk defa gerçekleştirilen geleneksel Türk okçuluğu kursu büyük ilgi gördü. Kursa toplam 30 kişi katılırken, kursu başarıyla tamamlayan 19 kişi sertifika almaya hak kazandı.

Çubuk Spor Salonu'nda düzenlenen sertifika törenine Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cüneyt Küpeli ve çok sayıda sporsever katıldı.

Sertifika töreninde, katılımcılara geçmişten günümüze geleneksel okçuluk hakkında bilgi verildi, atış talimi yaptırıldı.

Ata sporu olan okçuluk kursunun büyük ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, geleneksel okçuluk ve olimpik okçuluk başta olmak üzere birçok spor dalında kurslar açtıklarını anlattı.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin merkez yerleşkesindeki bir binanın onarılarak spor merkezi haline getirileceğini aktaran Başkan Acehan, '"Ben sporla uğraşan insanların sayısının artmasını bekliyorum ve bu konuda çalışmaların yapılmasını talep ediyorum" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cüneyt Küpeli ise kursların artarak devam edeceğini belirterek, "İnşallah Çubuk'ta geleceğin kemankeşleri yetişecek" dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Acehan, kursiyerlere sertifikalarını verdi. Tören sonunda ok atan Başkan Acehan, isabetli atışları ile alkış aldı.

Kaynak: AA / Yerel

Çubuk Belediyesi Tuncay Acehan Küpeli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title