Haberler

Çubuk Belediye Başkanı Acehan'dan 'Kutlu Doğum Haftası' Mesajı

Ankara'nın Çubuk ilçesi Belediye Başkanı Tuncay Acehan,  14-20 Nisan tarihlerinde kutlanacak olan 'Kutlu Doğum Haftası' ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Kutlu Doğum Haftası'nın, en mükemmel insan olan Hz. Muhammed'in (s.a.v.) dünyaya geldiği hafta olduğunu hatırlatan Başkan Acehan, Hz. Muhammed'in (s.a.v.) yaşantımızın her anına örnek alarak onun tüm insanlığa örnek olan ahlakı ve güzel sözlerini kendimize ve çocuklarımıza rehber etmemiz gerektiğini söyledi.

'Kutlu Doğum Haftası'nın Çubuk halkına, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet ve barış ve kardeşlik getirmesini, yüce Allah'tan niyaz ettiğini kaydeden Başkan Acehan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Peygamberimiz, dünyaya bir lütuf, alemlere rahmet olarak gönderilmiştir. Düşmanına dahi lanet etmeyip hidayet dileyen ve komşusu açken tok yatanın gerçek mümin olamayacağını ifade eden Peygamberimiz bizler için de tek örnek olmalıdır. Yaşamı şefkat, merhamet ve erdem demek olan Sevgili Peygamberimizin, bizlere işaret ettiği yön ve yaşam tarzını anlamalı, yaşamalıyız ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza öğretmeliyiz. Doğruluğun ve dürüstlüğün sembolü olan o yüce insanın insanlara gösterdiği mukaddes yolda yürümeliyiz. Dünya var oldukça kutlanacak olan bu haftanın, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, tüm ilçe halkımızın bu güzel ve kutlu haftasını tebrik ediyorum." - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Tuncay Acehan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title