Haberler

Cübbeli'den Çok Sert Yemin Yorumu: Sana Şerefli Denebilir mi

Güncelleme:

TBMM'deki dünkü yemin töreniyle ilgili HDP'li vekillere yönelik ağır sözler sarfeden Cübbeli, "Memleketi bölmeye uğraşıyorsun. Sana şerefli denebilir mi?" ifadesini kullandı.

Ramazan ayında iftardan önce ve iftardan sonra verdiği sohbetlerde kendine has üslubu ile dikkat çeken Cübbeli Ahmet Hoca, zaman zaman güncel konulara da değiniyor.

7 Haziran seçimleri önce "Çocuklarım ağlıyordu" diyen HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ı eleştiren Cübbeli Ahmet Hoca, "Çocukların da ağlayacak, anan da ağlayacak" şeklindeki çıkışıyla gündeme gelmişti. Cübbeli Ahmet Hoca, şimdi de isim vermeden HDP'li vekillerin Meclis'teki milletvekili yeminleriyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Vatan hainlerinin yemininin kabul görmeyeceğini belirten Cübbeli, "Memleketi bölmek için uğraşıyorsun, namusun şerefin üzerine yemin ediyorsun. Sana şimdi şerefli denebilir mi?" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selahattin Demirtaş Cübbeli Ahmet Hoca Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2060)

berxedanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah belani versin sahte hoca

243
56
yanıtYanıtla
bilinmez:

Bu Haberle İlgili YorumunuSen bu şekilde mi insanlara dini anlatacaksın. bazılarının başını okşayıp bazıların hakaret savurarak mı?İnsanlara nasıl olması gerektiğini böyle yaparak anlatamazsın. Hz. Peygember (s. a. s) hangisine hakaret ederek düzeltmeye çalıştı Cübbelli!!!zu Yazın

5
216
yanıtYanıtla
ZAMANE ÇOCUĞUmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

TİPİK BİR ŞARLATAN FAŞO..

151
35
yanıtYanıtla
OsmanlımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Helal hocam

25
88
yanıtYanıtla
kürt abuzer:

bu ülkenin yaşadığı en büyük talihsizliklerden birisi de HDP_PKK_PYD yapılanmasıdır. . . küfre ve kaosa hizmet eden bu yapıyı yok etmek yine kürt halkının boynunun borcudur. .

45
61
yanıtYanıtla
Zaza12mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bi zaza olarak inadına hdp

57
47
yanıtYanıtla
CEKDAR BEDLİSmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Arkadaşlar bu adam fuhustan cezaevine girmis mıydı?Şimdi sereften bahsediyor...

80
20
yanıtYanıtla
mirro:

ne kadar terbiyesiz, seviyesiz, dindar demeye bin sahit gereken kalitesiz irkci cahil bir mahlukat. kimin adami oldugu belli degil.

53
44
yanıtYanıtla
BAĞDEŞTLİ:

Sen ne biçim hocasın ya onların yemini sana mı kalmış onları halk seçmiş oraya göndermişler sen kim oluyorsun onların yemini ile alay ediyorsun

15
82
yanıtYanıtla
muşli:

hocam bunları herkes biliyor zaten yinede teşekkürler

34
58
yanıtYanıtla
Tüm 2060 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title