Haberler

Kobani İçin Dua Eden Cübbeli, IŞİD'i Yerden Yere Vurdu

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca Kobani'de IŞİD saldırısında ölenleri rahmet ile anıp dua etti. Cübbeli 'Kobani Türkiye'nin içinde değil bizene' diyenleri de uyardı.

Cübbeli Ahmet Hoca son vaazında Kobani'de IŞİD'in yaptığı ve 146 kişinin öldüğü katliama değindi. Kobani'nin Türkiye'nin dışında olması nedeniyle banane denilemeyeceğini söyleyerek IŞİD'i siyonist uşağı olmakla suçladı.

"NİYE GİDİP YAHUDİYLE UĞRAŞMIYORSUN?"

"146 kişi ramazan günü öldürülür mü?" diyen Cübbeli, "Kim bilir ne yaptılar, ne bombalar patlattılar. Canlı bomba mıdır, cansız bomba mıdır geliyor intihar ediyor. Ya niye intihar ediyorsun, niye siyonistle uğraşmıyorsun, sen niye yahudiyle uğraşmıyorsun, gidip Myanmar'daki müslümanları neden kurtarmıyorsun? Sen gelip Kobani'deki Türktür Kürttür ne fark eder müslümanları öldürüyorsun. Razaman günü intihar ediyorsun, yaptığın iş ne müslüman öldürmek. Bu ne gavurluktur ya. Bu ne kafir uşaklığıdır" şeklinde konuştu.

"HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ"

"Bize ne Kobani'den" diyenleri de uyaran Cübbeli şu ifadelere yer verdi: "Olur mu böyle bir şey ya. Hepimiz müslümanız. 146 günahsız insanı öldüldüler."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Türkiye Kobani Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (325)

ihtiyar kemalist:

cübbelinin sakallarini kim yolarsa o cennetliktir, anlatabildimmi sayin seyirciler, ,

12
53
yanıtYanıtla
ali demir:

samimi dıyor isen tebrık derim başka dıyecek yok

57
0
yanıtYanıtla
doktormobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

valla şaşırdım ama gerçek doğrudur tşk cübbeli

47
4
yanıtYanıtla
YüksekovalımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

belli ki bunun kulakları fena çekilmiş. Fena korkmuş bu.

7
40
yanıtYanıtla
tam hoca:

146 günahsız insan olduğunu nerden bildin:))))))))))

3
42
yanıtYanıtla
kafkas kartalımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

HELAL SANA HOCA PKK YA RAHMET OKUTTURDUN. FENA SIKIŞTIRDILAR SENİ HERHALDE. AZICIK HERİF OL. LAF CAMBAZI

9
36
yanıtYanıtla
Mehmet YavumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

CÜBBELİ İLK DEFA BENİ YANILTTIN.HELAL OLSUN İNSANMIŞSIN

42
2
yanıtYanıtla
Welat:

Alçak namussuz Cübelli denilen pronocu. Sen daha dün Kürtlere beddu ediyordun. Şimdi Kürtler senin pisliklerini öğreniyorlar diye korkmaya mı başladınç Ulan şeref yoksunu kimse bu dediklerine zerre kadar önem veriri mi?

11
31
yanıtYanıtla
KOBANI SEMBOLDIR:

Erdogan sana kurbanolsun

35
7
yanıtYanıtla
Yaw. He he Mobil-IOS:

Sahtekar

8
33
yanıtYanıtla
Tüm 325 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title