Haberler

Cübbeli Ahmet, Kendisini Eleştiren Felsefeciye Yanıt Verdi

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca bir sohbeti sırasında uzay çalışmalarıyla dalga geçmiş, uzaydaki çalışmalara "Manyak manyak işler" yorumunda bulunmuştu.

Habertürk'te kendisini eleştiren Caner Taslaman'a yanıt veren Cübbeli Ahmet Hoca, "Sen bana Cübbeli diyorsun ama ben sana Caner Bey diyorum, felsefecisin. Bir de Kuran'dan anlıyorum diye hocalık taslıyorsun, felsefeyle Kuran bir araya gelmez. Bak Caner Taslaman, bize hocalık taslama. Felsefeyi bize savunma... Felsefenin çoğu ahmaklıktır" dedi.

İşte Cübbeli Ahmet Hoca'nın açıklamaları;

Benim geçen senelerdeki bir sohbetimi almışlar. Reytingi azalanlar beni haber yapıyor tabii ki. Zaten başka bir progdamda diyor ki, 'O programı yapan kadın en büyük reytingi yaptı. Ben de kadın diye katılmıyorum... Ya kadın diye niye katılmayayım? Telefonla katılacaktım ama halsiz idim, hasta idim. Sabah 5'te yola çıkacağım Efendi Hazretleriyle... Yoksa katılırdım.

"FELSEFENİN ÇOĞU AHMAKLIKTIR"

Yok din tüccarıymış, Biruni miruni bir şeyler saydı. Bunlar benden utanırmış, eskidende varmış böyle şeyler gericiler, yobazlar falan. Allah, Allah! Adam o sohbetin başını dinlememiş, mevzuyu bilmiyor. Bir şeyden haberi yok. Ben onun diğer sohbetlerini de dinledim diyor. Adı da neydi, Caner Taslaman. Bak Caner Bey! Sen bana Cübbeli diyorsun ama ben sana Caner Bey diyorum, felsefecisin. Bir de Kuran'dan anlıyorum diye hocalık taslıyorsun, felsefeyle Kuran bir araya gelmez. Bak Caner Taslaman, bize hocalık taslama. Felsefeyi bize savunma... Felsefenin çoğu ahmaklıktır."

TASLAMAN NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz günlerde Habertürk'te yayımlanan 'Öteki Gündem' programına konuk olan Taslaman, "Bu tip bilimsel buluşlara karşıt olan, sanki İslam'ın bunlarla bir problemi varmış gibi gösteren anlayış. Uydurma hadis ve rivayetleri İslam'ın ta kendisiymiş gibi gösterilmesine karşıyım" demişti.

Programın sunucusu Pelin Çift'in Cübbeli Ahmet'i savunan sözleri ise programa damga vurmuştu. Cübbeli'ye programa katılması çağrısı yapan Çift'in sözleri üzerine Taslaman "Siz kurtatmaya çalışmaya devam edin" dedi. Çift bunun üzerin "Ben kurtarmaya çalışmıyorum, dengeli habercilik anlayışı ile burada olmayan biri olduğu için yanıt vermeye çalışıyorum. Yoksa ne benim kurtarmama ihtiyacı var... Ne de... Kendisi zaten etkili bir figür" yanıtını vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Mahmut Ünlü Caner Bey Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne?
500

Yorumlar (121)

EgoMobil-IOS:

Felsefe aydinlatir,gelistirir.Din tüccarlarinin felsefe'ye düsman olmasi bundandir.

54
42
yanıtYanıtla
O R H U N:

AMERİKALILAR UZAY ARAŞTIRMALARI İÇİN MİLYARLARCA DOLAR HARCIYORLAR. . Cübbeli Ahmet Efendiye versinler bir milyon dolar hepsini döküversin ortaya . . . ))))))))))))

57
12
yanıtYanıtla
GÜNEŞ:

Şu cübeeliyi nasıl konuşturuyorlar onu anlamıyorum bu ada iki yıl önce fuhuştan içeri girdi şimdi ise ben müslümanım deyip millete ahlak dersi veriyor bu cübbelinin yaptığı müslümanlıkmıdır?

9
60
yanıtYanıtla
ULKUCU_66:

hocam boş ver bu tenekeleri ünlü olabilmek için tenek tenek konuşuyorlar işte. seviyoruz seni Allah(c. c) rızası için

58
11
yanıtYanıtla
Mandıra Filozofu:

Milletimize oyalanacak şeyler lazım, keşke Cübbeli Ahmet efendi gibi 10 tane daha Ulema olsaydı da milleti oyalasaydı, Devleti idare edenler de işini gücünü rahatlıla yaparlardı. Toplum mühendisliği falan uğraşmaya gerek yok, dizilere gerek yok, reklamlarda insanları nasıl etkileriz yok, Devlet, siyaset, sanat, ilim yok. Şöyle derinden bi ALLLAAAAHHH dedimi cemaat ayağa şevk ile kalkardı, başka birşey düşünmezdik hem ahiretimiz kurtulurdu. Yalan Dünya kardeşim yalan.

57
4
yanıtYanıtla
kozan:

Bilimi kücümseyen, insanlari yildiza arac gönderdi diye alay eden, islam dini düsmani sahtekar gerici hoca.

34
26
yanıtYanıtla
Mustafa HatipoğullarıMobil-IOS:

Hocam siz o değerli sohbet ve vaazlarına devam et.Sizi tüm Türkiye seviyo,bırak bir kaç kendini bilmezde sevmesin.Bizler ilminden,onlarda şöhretinden faydalansınlar.

39
18
yanıtYanıtla
Yiğit TÜRKMobil-ANDROID:

Bu cübbeliyide alın mağarada yaşayın,YÜCE dinimiz bu tür yobazların elinden alınmalı,MÜSLÜMAN lığın yüz karası sakallı şeytanlar

9
47
yanıtYanıtla
IZAK BN ZWİ Mobil-ANDROID:

Ulan şu Cüppeli denen adam tam bir bilim düşmanı. Uzay çalışmaları manyak manyak işler Felsefe ahmakça işler yok daha neler ama senin bir suçun yok senin peşinden gelen sürü gitgide büyüyor sağa sağa bitmez

9
44
yanıtYanıtla
mavi:

ha cübbeli ha işid . . . ne fark var ki

16
33
yanıtYanıtla
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title