Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca, Kerimcan Durmaz'a Ne Söyledi? Kerimcan Durmaz Kimdir?

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca, Kerimcan Durmaz'ı eleştirdi. Cübbeli Ahmet Hoca, Kerimcan Durmaz için "Allah onları lanet etsin" şeklinde bir ifade kullandı. Kerimcan Durmaz kimdir? Kerimcan Durmaz'ın biyografisi. Cübbeli Ahmet Hoca kimdir? Cübbeli Ahmet Hoca'nın biyografisi...

Konuk olduğu programda isim vermeden sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ı eleştiren Cübbeli Ahmet Hoca, "Allah onları lanet etsin" şeklinde bir ifade kullandıCübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Beyaz TV'de ekrana gelen 'Ne var ne yok?' adlı programda Türker Akıncı'nın sorularını yanıtladı. Programda eşcinseller gündeme gelirken, sunucu Türker Akıncı isim vermeden Kerimcan Durmaz'ı gündeme getirdi. Cübbeli Hoca ise erkekten kadına özenenler için "Allah onları lanet etsin. Kırıtarak konuşmalar ve kırıtarak yürümeleri var. Erkeklerden kadınlara, kadınlardan erkeklere benzemeye çalışanlar var. Bunlara genel bir lanet var. Bu Allah'ın yarattığına müdahaledir. Hormonla savunuyorlar kendilerini... Git o zaman tedavi ol" şeklinde konuştu.

"KADININ SAÇINI KESMESİ HARAM"

Kadının saçını kesmesinin de haram olduğunu belirten Cübbeli, "Kadının saçını kesmesi haramdır. Bu erkeğe benzemek oluyor" dedi.

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?

İlk olarak Periscope uygulamasında yaptığı yayınlarla fenomen olan Kerimcan Durmaz, sosyal medya paylaşımları ve ünlülerle olan yakın ilişkisiyle sık sık gündeme geliyor. Peki kısa sürede binlerce kişi tarafından sevilen, paylaşımları rekor kıran Kerimcan Durmaz kimdir? Sıra dışı, kendine has ve eğlenceli tavırları ile oldukça dikkat çeken Kerimcan Durmaz, 1994 yılında Balıkesir Erdek'te doğdu. Verdiği bir röportajda geleneksel bir aile büyüdüğü ve üç kardeş oldukları bilgisini veren sosyal medya fenomeni DJ'lik yapıyor ancak en büyük hayali tasarımcı olmak.

CÜBBELİ AHMET HOCA KİMDİR?

Gerçek adı Ahmet Mahmut Ünlü'dür. 27 Şubat 1965 Fatih doğumludur. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin önde gelenlerindendir. Resaili Ahmediyye ismiyle değişik konularda yayınlanmış birçok risalesi bulunan Ahmet Mahmut Ünlü yazdığı kitaplarla ve verdiği vaazlarla tanınmaktadır. Sohbetlerinden dolayı birçok defa adli takibata uğrar, bu adli takibatlar neticesinde ya beraat eder veya takipsizlik kararı alır. Bunca yıldır yaptığı sohbetler neticesinde defalarca adli takibata uğramasına rağmen hiçbirinden hüküm giymemiştir.

İslâmiyet'e getirilen yeni yorumlara ve reformist görüşlere karşı durmaktadır. İslâm dinini Ehl-i Sünnet anlayışına göre yaşamak gerektiğini savunur. Özellikle İstanbul dışındaki mekânlarda vermiş olduğu vaazlar, yoğun ilgi görmekte ve izdihamlara sebep olmaktadır. Verdiği vaazlardaki bazı ifadeler internetteki komik videolar arasında yer almıştır ve tıklanma rekorları kırmıştır. Ahmet Mahmut Ünlü'nün iki eşi ve 8 çocuğu vardır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü Beyaz TV Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title