Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca, İsrail'e Lanet Yağdırdı

Güncelleme:

Ahmet Mahmut Ünlü, Gazze'ye yönelik saldırılarını artıran İsrail'e ayet ve hadislerle lanet yağdırdı.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İsrail'in başlattığı kara harekatına yönelik bazı açıklamalarda bulundu.

FİLİSTİN İÇİN DUA ÇAĞRISI

Cübbeli Ahmet Hoca, Filistinli Müslümanları katletmeye devam eden İsrail'e karşı, Müslümanların güç yetiremese de buğz etmelerini, Filistinliler için dua etmelerini istedi ve Siyonist İsrail Devleti'ne bedduada bulunmalarını söyledi.

"ALLAH BİR YAKALADI MI BIRAKMAZ"

Zulmedenin, günahsız insanları öldürenlerin bir gün mutlaka cezalandırılacağını belirten Cübbeli Ahmet "Hadislerde de bildiriliyor. Allah zalimlere bir süre müddet verir, ama bir yakaladı mı bir daha onu bırakmaz. Son 40-50 senede bunlar devlet yüzü görmüşlerdir. Ama bu devam etmeyecektir. Suyun üzerine çıkan köpük gibi zay olacaktır bunlar. Müslümanların durumlarıyla ilgileneleim. Müslümanın derdiyle dertlenmeyen Müslüman değildir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Mahmut Ünlü Filistin İsrail Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (54)

SİBEL:

NE OLURSUNUZ İSRAİLİ N MALLARINI SATIN ALMAYIN BU KONUDA DUYARLI OLALIM İSRAİL İN MALLARINI SATIN ALARAK BİZDE FİLİSTİN İ VURUYORUZ NE OLURSUNUZ İSRAİL DEN NEFRET EDİYORSAK ALMAYALIM ALLAH İSRAİLİN BELASINI VERSİN YA ŞU ADOLF HİTLERE RAHMET GÖNDERİYORUM .Bir gün gelecek, öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz. NE KADAR DOĞRU SÖYLEMİŞ KEŞKE YAHUDİLERİN KÖKÜNÜ SOYUNU KURUTAYDI

46
3
yanıtYanıtla
ishak:

Allahım filistinli kardeşlerimize zulmeden israili kahreyle zelil ve perişan eyle Ya Rabbel Alemin

46
1
yanıtYanıtla
Zülfikar:

Tüm camilerde bugün Filistin için dua edilirken, Pensilvanya Rahibi dilini yuttu. Tüm kör paralelcilere duyurulur. Allah Doğu Türkistan ve Filistindeki kardeşlerimize yardım etsin.

41
5
yanıtYanıtla
MUSTAFAmustafa__yavuz61@hotmail.com:

ALLAH RAZI OLSUN AMİN

yanıt0
yanıt0
Ömer:

KAHROLSUN SEREFSIZ ISRAIL KÖPEKLERI. ALLAH LANET ETSIN. DÜNYA ISTESE BIR GÜNDE BITIRIR BU PISLIKLERI. NIYE YAPMIYORLAR ACABA????????!!!!!!!!

33
3
yanıtYanıtla
MUSTAFAmustafa__yavuz61@hotmail.com:

YAPILACAK TEK ŞEY VAR YAHUDİ MALLARINA BOYKOT

yanıt0
yanıt0
lanet olsun israile:

lanet olsun israile..ALLAHIM GAZZEYE yardım et..israili yere batır ALLAHım

35
1
yanıtYanıtla
GERÇEĞE DÖNÜŞ 2:

yıllardır lanet okuyosunuz tersi çıkıyo bı kerede okudugunuz bi lanet tutsada görsek işkembe den sallamayın artık gerçekçi olun

4
29
yanıtYanıtla
dadasdadas25@hotmail.com:

Allah''ın Adaletinde Adaletsizlik Yoktur. Bir Gün! Ama Bir Gün..

yanıt0
yanıt0
fferd:

israilin kafasını ezebilecek tek ülke bu dünyada Türkiyedir. ama şuanki başımızdakilerle olmaz. zaten onlara çalışıyor hepsi..

11
19
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title