Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Şampiyonluk Açıklaması

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca katıldığı 'Teke Tek' programında Trabzonspor ile ilgili ses getirecek bir açıklama yaptı.

Habertürk'te Fatih Altaylı'nın 'Teke Tek' programına katılan Cübbeli Ahmet Hoca, Trabzonspor'un şampiyon olamamasıyla ilgili iddialara açıklık getirdi.

Cübbeli Ahmet Hoca son olarak 1983-84 sezonunda şampiyon olan ve o sezondan sonra şampiyonluk yüzü görmeyen Trabzonspor'un kısmetlerinin bağlandığını iddia ederken bunun nedenini açıkladı.

Trabzonlu olan İsmailağa Cemaati'nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu Hoca'nın hemşehrilerinin boş işlerle uğraşmaması için, "Trabzonspor'un şampiyon olamaması için dua etti mi?" sorusunu cevaplandıran Cübbeli Ahmet Hoca, şöyle konuştu;

"Şimdi şampiyon olmuşlar bir sene. Kutlama seslerini duymuş. Bir de şampanya falan patlatma olayı da oluyor bu kutlamalarda. Ben de duydum böyle bir şeyi, hatta hatırı sayılı bir yöneticinin gelip, "Kaldır artık şu duayı" dediğini de duydum. Kendisine sorduğumuzda vardır ya da yoktur demedi, sessiz kaldı hoca. Herhalde hemşehrileri boş şeylerle uğraşmasın diye" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ahmet Mahmut Ünlü Fatih Altaylı Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title