Haberler

Cübbeli: 7 Yaşındaki Kızı, Erkek Hoca Okutamaz

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca, "7 yaşındaki çocuğu nasıl erkeğe teslim ediyorsun. Ben 7 yaşına kadar bile erkeğin okutmasına taraftar değilim" dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Vahdet gazetesindeki köşesinde "Hiç gavurlar korkmasın" başlığıyla yazdığı yazıda, "Kız-erkek çocuklara Kur'an öğretmek dine yardımdır."dedikten sonra şöyle yazdı:

"Tabi ki kız-erkek karışık okulları kastetmiyorum. Medrese üzerine okutulanları kastediyorum. Şeriata uygun hizmet edenler. Onlar Allah'ın dinine nusret olur, yardımı olur. Öbürleri hezimet olur. Kız-erkek karışık buluğa ermiş vaziyette okuyorlar. Bir kız çocuğunu 7 yaşından sonra erkek hoca okutamaz ki. Fıkıhta fetvası yok. 104 kitapta yeri yok yani. 7 yaşındaki çocuğu nasıl erkeğe teslim ediyorsun. Kadın hoca mı yok?! Babası kızını, karısını okutsun. Onlar da onu okutsun. Kızları kızlar okutur yani.

7 YAŞ BİLE FAZLA...

Ben 7 yaşına kadar bile erkeğin okutmasına taraftar değilim. Kadın okutsun yahu. Küçük de olsa kızdır. Kız, kadınla muhatap olur. Alışmasın erkeklerle muhataplığa. Küçükten alışıyor. İslam'ı muhafaza edeceğiz yani.

Nedir bu rezillik?! Sokaklar dolmuş, taşmış kız, erkek karışık, karman çorman. Kızların etekleri dizden yukarı. O erkekler yeni ergenliğe girmiş. O ona bakacak, o ona bakacak. Allah'ın dini bu mudur?! Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)in yolu bu mudur?! Hicretler bunun için mi yapıldı?!

Çanakkale'de 300 bine yakın insan bunun için mi can verdi?! Kur'an için, din için, Vatan için ama bu vatanda İslam yaşansın diye canlarını verdiler. Şu anda geldiğimiz durum çorba yani. Hiç Kur'an ile sünnet ile alakası yok hiç.

Türkiye'de İslamiyet ilerliyormuş da, Müslümanlık artıyormuş da, gâvurlar falan korkuyormuş! Hiç korkmasın gavurlar. Böyle Müslümanlık mı olur? Böyle İslam mı olur? Sabah namazında camiler bomboş. Hiç korkmayın. Gavurlar ne zaman korksun? Camiler Cuma namazında dolduğu gibi sabah namazında dolduğu zaman gavurlar korksun.

NEREDEN YETİŞMİŞ BU KADAR KOMÜNİST?

Türkiye'de baksanıza şu hareketlere. Nerden yetişmiş bu kadar komünist yahu? Nerden yetişmiş bu kadar dinsiz, ateist? Adam "Cenaze namazımı kılmayın. Camiye götürmeyin cenazemi. Bana dua etmeyin" diyor. Memlekette böyle adamlar yetişmişler. Yol bulmuşlar, yön bulmuşlar. Diziler yapmışlar, filmler de oynamışlar. Neler etmişler neler… Milletin gözüne de, gönlüne de girmişler. Bizim millet de sevmiş.

KÖTÜ ÖRNEKLERE ÖZENİLİYOR

"Kişi sevdiğiyle beraber haşrolunacak" meselesi var. Çünkü o, onu artık sevince, alışınca şarkıcı, türkücü, futbolcu diye veyahut tiyatrocu diye, artist diye onlara alışmışlar. Millete hep o dizileri, filmleri izletmişler. Millet şimdi hep onlara özeniyor. Onlar gibi giyinmeye çalışıyor. Onların taktığı yüzük moda oluyor. Onların giydiği elbise moda oluyor. Ondan sonra bu sefer itikatta onlarınki gibi oluyor. "Aa duaya lüzum yokmuş. Namaza lüzum yokmuş" falan diyorlar. Kötü kötü örnekler. Millete göstere göstere helak ettiler.

PARTİLER KAPI KAPI DOLAŞIYOR

Bu işin ıslahı ancak vaaz-u nasihat, medreselerde kız-erkek talebe okutup yetiştirmek, bir de okuyan hoca kardeşlerimizin kapı kapı dolaşmasıyla olur. Partiler kapı kapı dolaşıp rey istiyorlar. Şimdi seçim yaklaştı. Bana ne seçimden. Allah vatana, millete, Ehl-i Sünnet'e kim faydalı olacaksa onlara nasip etsin kazanmayı. Âmin. Benim duam ortadandır. Vatana, millete, Ehl-i Sünnet'e kimin faydası olacaksa Allah onlara nasip etsin. Ehl-i Sünnet'ten uzak olanları Allah başımıza nasip etmesin. Amin. Bakın İslam'dan demiyorum, Ehl-i Sünnet'ten diyorum. Çünkü yoğurdum ekşi diyen yok. Vehhabisi de Müslümanın diyor, Şii'si de Müslümanım diyor. Ben Ehl-i Sünnet'ten bahsediyorum."

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü Dini Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (111)

yıkıımmMobil-ANDROID:

HOCA DOĞRUYU KONUŞMUŞ... İKİ İKİ DAHA DÖRT

59
5
yanıtYanıtla
bahisci:

laikliğe ilkesine aykırı bir yazı olmuş. cumh savcıları göreve. laiklik elden gidiyor.

1
54
yanıtYanıtla
HOCA:

KENDİNİ BİRAZ DİNE VER. AKLIN, FİKRİN UÇKURDA.

14
31
yanıtYanıtla
objektif:

Kendinle karıştırdın galiba

yanıt0
yanıt0
kadriyebjk:

Yorum yazmak istiyorum ama.yazmiycam..Bu nasil bir cumledir. Insan olmak bu kadar zormu...su cocuklardan Allah rizasi icin uzak durun .Boyle bir seyi dile getirmek bile insanliga ne kadar uzak kaldigimizi gosterir..

8
36
yanıtYanıtla
objektif:

Senin gibi İslama uzak yaşamaktan iyidir.

yanıt5
yanıt4
Mekanik:

Hadi ordan, sahtekar! Senin ard niyet kemiklerine islemis. Ne yapsan siyiramazsin!

12
30
yanıtYanıtla
Akil:

Çocuklarda 12 yaşından önce mantık gelişmez. ..beyinleri din ile doldurunca eğitim alsalar bile eriskin olunca hala gökten koyun indiğine inanabiliyorlar. .Bu nedenle dinin 12 den önce öğretilmesi beyin yıkamak için bilerek yapılmaktadır. .

31
9
yanıtYanıtla
hayat:

dogru seni kacamak yaparkende yakaladilar . adaam süpyan galiba simdi de cocuklara göz dikmis ya bu ülkede bu gibi insanlar varken bu ülke ilerleyemez aksine geriler.

16
23
yanıtYanıtla
sibir tatar:

valla ıcımız o kadar fesat yuregımız o kadar alcaklarda deyıl yanııı???????

26
11
yanıtYanıtla
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title