Haberler

Cü Rektörü Prof. Dr. Kocacık, Suşehri'nde

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Suşehri Sağlık Yüksekokulu ve Kredi Yurtlar Kurumu tesislerinde incelemelerde bulundu.

Okul Müdürü Doç. Dr. Meral Kelleci'den okul hakkında bilgi alan Kocacık, okulun öğretim görevlisi sıkıntısı nedeniyle 2 yıl önce aynı isimle Sivas'ta eğitime başladığını söyledi.

Sorunların giderilmesinin ardından okulun bu yıl Suşehri'nde açıldığını ifade eden Kocacık, "Suşehri imkanları bol olan önemli bir ilçemiz. Yeni açılan okulumuzun eksiklerini kısa sürede tamamlayacağız. Çünkü burada özverili yerel yöneticilerimiz var. Hep birlikte, el birliğiyle sıkıntıları gidereceğiz. Özellikle müdürümüz de okula büyük önem veriyor" dedi.

Kocacık, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in de okula büyük önem verdiğini belirterek, "Ekrem Bey okulun üniversite kampüsü olmasını istiyor. Burayı üniversite yapamayız ama kampüs şeklinde yapmayı hedefliyoruz. Bu konuda herkesin yardımcı olması gerekiyor" diye konuştu.

Suşehri Kaykamamı Kadir Perçi ise bu yıl eğitime başlayan okulun ilçeye ayrı bir hava kattığını dile getirerek, ilçedeki okulların gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Kocacık'a ziyareti sırasında Suşehri Belediye Başkan Vekili Nazif Karkın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve Prof. Dr. Sami Hizmetli, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve öğretim görevlileri eşlik etti. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yurtlar Kurumu Suşehri Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

Allah Rızası İçin:

Allah rızası için istiyorum artık yeter gerçekten yeter. Yüceler benzinliğin önünden başlayan ve hastaneye kadar olan yolu yapın artık. Yapamıyorsanız dozer demi yok Allah aşkına. Kürüseniz bile yeter yalvarıyoruz. Suşehri bu değil bu olmamalı. Geçmiş dönemlere suçu atmanız bizim yollarımızı yapmıyor. Şimdi siz varsınız siz yapacaksınız. Düne bakarak biryere gelemeyiz bugüne ve yarına bakalım. Allah rızası için asfaltınız yoksa, kürüyün de en azından şu çukurlar kaybolsun. Günlük kürüyün ya ne olacak 500 TL mazot yakarsınız. Bunuda çok görmeyin bizlere.

0
0
yanıtYanıtla
kyklı:

Üç gündür susuzluktan ölüyoruz her şeyi kabullendik ama susuzluk bizi mahvetti. Su sorunun acilen çözülmesini rica ediyoruz. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title