Haberler

Cü Rektörü Kocacık'tan, Sesob Başkanı Köksal'a Ziyaret

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal’ı ziyaret etti.

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

Ahilik Haftası nedeniyle Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Boşkuş ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret eden Rektör Faruk Kocacık, SESOB Başkanı Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Cumhuriyet Üniversitesi'nde rektör olarak görev yaptığı süre içerisinde her zaman esnaf teşkilatı ile uyum içerisinde çalıştığını ifade eden Kocacık, üniversite ile Sivas arasındaki olan işbirliğini yapılan etkinlikler ve girişimlerle her zaman güçlendirmeye çalıştığını belirterek, yapılan yatırımlarla öğretim görevlisi, öğrenci ve personel sayısının arttığını söyledi.

Cumhuriyet Üniversitesi'nin esnafa büyük katkısı olduğunu vurgulayan Kocacık, üniversite, sanayi ve esnaf işbirliğinin önemli olduğunu, üniversite olarak Sivas'ın gelişmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köksal ise Rektör Kocacık'ın görev yaptığı süre içerisinde güzel çalışmaları olduğunu, yapılan etkinliklere ve programlara katılım sağladıklarını belirterek, çalışmalarında başarılarının devamını diledi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahilik Haftası Beşir Köksal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title