Haberler

Cü'de 'İş Dünyasından Haber Var' Adlı Konferans Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu tarafından ‘İş Dünyasından Haber Var’ adlı konferans düzenlendiİşadamı Yüksel Aras’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa Zara Kaymakamı Fehmi Likoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Nebi Taşdemir, Zara Belediye Başkanı Ahmet Pala, ilçe protokolü ve öğrenciler katıldı.

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu tarafından 'İş Dünyasından Haber Var' adlı konferans düzenlendi

İşadamı Yüksel Aras'ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa Zara Kaymakamı Fehmi Likoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Nebi Taşdemir, Zara Belediye Başkanı Ahmet Pala, ilçe protokolü ve öğrenciler katıldı.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman'ın konuşmasında İş Adamı Aras'ın saygıdeğer bir kişilik olduğunu belirterek, programa emeği geçenlere teşekkür etti.

İş Adamı Yüksel Aras " İş Dünyasından Haber Var" adlı sunumu eşliğinde deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak, kendi hayatından ve iş hayatından bilgiler verdi. Öğrencilere mutlaka bir hedeflerinin olması gerektiği ve bu hedeflere ulaşmak içinde çalışmaları ve yorulmaları gerektiğini belirten Aras, "Geçmişte ihracatın ve ithalatın yapılmasını gözümüzde çok büyütür sadece çok büyük birkaç firmanın bu işleri yapabildiğini düşünürdük. Fakat iş dünyasına girdiğimizde ihracatın ve ithalatın marketten alışveriş yapmak kadar kolay olduğunu gördük. Dev firmaların 100 yılda geldiği noktaya 5-10 yılda gelinebildiğini gördük. İş hayatında faktörleri çok iyi inceleyip, başarı için fırsatları değerlendirmek gerekmektedir." diye konuştu.

Konferans sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan Aras, öğrencileri fabrikalarını gezmeye davet ederken, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman, İşadamı Yüksel Aras'a plaket takdim etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Fehmi Likoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title